Főoldal > SZÉPSÉG > Válassz fürdőruhát alkatod szerint!

Válassz fürdőruhát alkatod szerint!

fogyókúrafürdőruhatestalkat
0

Írta:

Itt egy kicsit több van rajtad, amott meg egy kicsit kevesebb? Kihagytad a tavaszi fogyókúrát és az edzéseket, úgyhogy most nem tudod, milyen fürdőruhát vásárolj? Segítünk!

Mindössze át kell gondolnod, mit szeretnél eltakarni, majd követned kell tanácsainkat, és garantáltan jól fogsz kinézni a strandon is!

Ha rövidek a lábaid…
Ha rövidek a lábaid, olyan fürdőruha való neked, amely magas combkivágású – persze azért ne a nyolcvanas évek extrán magasan szabott darabjai közül válassz! Az mindegy, hogy egy- vagy kétrészest vásárolsz, de a mintával érdemes játszanod: a legjobb a függőleges csíkozású fürdőruha, mivel optikailag nyújtja az alakot.
Nem ajánlott: a csípőbugyi, mert még rövidebbnek láttatja lábaidat!

Ha kicsik a melleid…
Egy kis szivacs csodákat tesz, és ez nemcsak a fehérneműre, hanem a fürdőruhára is igaz Válassz olyan egy- vagy kétrészes darabot, ami beépített mellrésszel rendelkezik! Ezen kívül figyelj oda a mintára: ha bikinit vásárolsz, a felsőrész legyen feltűnően mintázott, fodros vagy rojtos, az alsó rész viszont legyen egyszínű, kevésbé feltűnő.
Nem ajánlott: az apró, háromszög alakú, szivacs nélküli felsőrész, ez ugyanis még kisebbnek mutatja kebleidet!

Ha nagyok a melleid…
Mivel ez esetben a felsőrésznek komoly súlyt kell tartania, körültekintően válassz fürdőruhát: előnyös lehet számodra az olyan háromszög alakú melltartó, amelynek pántjai vastagok! Jó választás még a kosaras (de nem push-up!), mélyen dekoltált egyrészes is! Mindenképpen egyszínű felsőrészt vásárolj, az alsó viszont lehet mintás!
Nem ajánlott: soha ne vegyél fel pánt nélküli modellt, bármennyire is divatos! Az ilyen szabású fürdőruha nem tartja megfelelően a mellet, így könnyen előfordulhat, hogy a strandon pihenés helyett folyton arra kell vigyáznod, nehogy egy óvatlan pillanatban kibuggyanjanak kebleid.

Ha fiús az alkatod…
Ha nem találod magad elég nőiesnek, nem vagy elég formás, akkor viselj francia bugyis alsó részt, ez ugyanis optikailag kerekíti a csípődet. Ehhez érdemes trikós felsőrészt venned! Mindenképpen olyan darabot válassz, amelynek feltűnő, színes, nagy mintája van!
Nem ajánlott: az egyszínű, nagyon egyszerű szabású fürdőruha, mert kiemeli fiús alkatodat!

Ha széles a csípőd…
Viselj a strandon olyan egyrészes fürdőruhát, amely derék alatt egyszínű, sötét, míg derék felett világos, mintás. Ha nemcsak széles a csípőd, hanem még zsírpárnák is vannak rajta, akkor pedig köss a derekadra egy szintén egyszínű strandkendőt!
Nem ajánlott: a kisnadrág típusú alsó rész, ez ugyanis pont oda vonzza a tekintetet, ahova nem kellene.

Ha vastagok a combjaid…
A legjobb megoldás itt is az átlagosnál kicsit magasabb combkivágású alsó, de ha nem szeretnél ilyet hordani, akkor tekerj a csípődre egy hosszú, egyszínű strandkendőt, amely a térdedig takarja lábaidat!
Nem ajánlott: számodra sem előnyös választás a kisnadrágos fürdőruha!

Ha nagy a hasad…
Ha pocakos vagy, akkor lehetőleg zárd ki a bikinit! Válassz inkább olyan egyrészes fürdőruhát, amelyben két oldalt sötét, egyszínű betét van betoldva. Ennek köszönhetően sokkal nőiesebbnek és karcsúbbnak fogsz tűnni! Ugyanakkor most már számos olyan modellt is találsz az üzletekben, amelyek hasrésze erősen gumírozott, így félig-meddig fűzőként működik
Nem ajánlott: a vízszintes csíkozású fürdőruha!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X