Főoldal > SZÉPSÉG > Ez a 3 csillagjegy mindig gyönyörű

Ez a 3 csillagjegy mindig gyönyörű

horoszkópszépség
0

Írta:

Ezek a nők igazán különlegesek a horoszkóp szerint. Kíváncsi vagy, hogy te is köztük vagy-e? Nézd meg!

Mérleg

Mindig elegáns külsejével, megnyerő stílusával kitűnik a tömegből. A Mérleg nők olyan természetes szépségek, akik pillanatok alatt leveszik a lábukról a környezetükben lévőket.

Oroszlán

Az Oroszlán nők nagyon magabiztosak, tudják, hogy mit akarnak. Ez a magabiztosság az ő legnagyobb fegyverük. Olyan nők, akikért élnek-halnak a férfiak, mindemellett hűséges típusok, de ezt várják el párjuktól és a barátaiktól is.

Skorpió

A Skorpió nők ugyancsak rendkívül vonzóak a férfiaknak. Szexi külsejükhöz egy nagyon egyedi belső világ is társul, ami felkelti a kíváncsiságot az emberekben.

via

(címlap fotó: 123rf)


További cikkeink a témában

mezszépségápolás

7 szépítő titok, amit a méz ad

Írta:
2 hete 0

Nem véletlen, hogy annyi mézes arckrém, ajakbalzsam, testápoló, tusfürdő, sampon és egyéb kence készül – ezt az aranyló csodaszert ugyanis univerzálisan használhatjuk a szépségápolásban. Természetes gyógyító hatása van a méznek, emellett gyulladáscsökkentő  és antibakteriális is.

napozásnaptej

5 tévhit a napozásról

Írta:
3 hete 0

A napozással, napvédelemmel kapcsolatban több tévhit kering a köztudatban. Dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász, az Anyajegyszűrő Központ orvosának segítségével öt, gyakran felmerülő kérdésre adunk választ.

Kövess Facebook-on!
X