Főoldal > EGÉSZSÉG > Érzelmi horoszkóp márciusra

Érzelmi horoszkóp márciusra

érzelmekezotáriahoroszkópwellness
0

Írta:

A hónap jegye: A HalakA Halak jegy szülöttei túlságosan érzékenyek, legtöbbjük sorsában felismerhető, hogy felemelkedések és zuhanások követik egymást. Sok esetben a házasság sem hoz kiegyensúlyozottságot számára. Elvágyódás jellemzi, ezért utazik szívesen távoli tájakra. Jól kijön: a Rákkal, a Bikával, a Bakkal, a másik Halakkal Karmikus kapcsolat fűzi: a Szűzhöz Kényes az egyensúlya: az Oroszlánnal, […]

A hónap jegye: A Halak
A Halak jegy szülöttei túlságosan érzékenyek, legtöbbjük sorsában felismerhető, hogy felemelkedések és zuhanások követik egymást. Sok esetben a házasság sem hoz kiegyensúlyozottságot számára. Elvágyódás jellemzi, ezért utazik szívesen távoli tájakra.

  • Jól kijön: a Rákkal, a Bikával, a Bakkal, a másik Halakkal
  • Karmikus kapcsolat fűzi: a Szűzhöz
  • Kényes az egyensúlya: az Oroszlánnal, a Nyilassal, a Mérleggel, a Skorpióval
  • Hidegen hagyja: a Vízöntő, a Kos, az Ikrek

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Szerelmi kapcsolatodban titokra derülhet fény, emiatt úgy érzed, nem tudod folytatni a viszonyt. Beszélj egy barátoddal, mielőtt döntenél, mert az ő tanácsai átsegíthetnek a nehéz helyzeten.

0009115_1.jpg ()

Bika (IV. 21. – V. 21.)
A családtagokkal vitára kerülhet sor, mert megpróbálnak beleszólni a magánéletedbe, és ez feszültséget idéz elő. Az sem lesz most jó hatással a kapcsolatodra, hogy egy barátod titokban keveri a szálakat.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Romantikus szerelmi kalandba bocsátkozol, emiatt szinte a föld felett lebegsz. A testvéreddel szemben azonban próbálj meg higgadt maradni, és ne kritizáld őt.

0009115_2.jpg ()

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Ha úgy érzed, még mindig egy helyben topogsz érzelmi ügyekben, ne türelmetlenkedj! Rövidesen változik minden, és a kapcsolat magasabb lángon ég majd, mint eddig.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Lehet, hogy a meglévő szeretetteli kapcsolatodban elégedett vagy, de felbukkanhat a színen egy csábító, akivel a legőrültebb helyzetekben találod magad. Gondold át alaposan, mit kockáztatsz.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
A meglévő kapcsolatokban most nehezebbé válik egymás elfogadása. Előfordulhat, hogy ingatlanügylet vagy éppen családtagok miatt támad feszültség kettőtök között.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Nem mindennapi érzések kerítenek hatalmukba, és a szenvedély magával ragad. A régi partnered ugyan ragaszkodni fog hozzád, de te már szárnyalsz az új felé, és úgy érzed, a szerelem mindent legyőz!

0009115_3.jpg ()

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Váratlanul bekövetkezhet az, amitől titkon tartottál. Az új helyzet hoz majd ugyan nehézségeket, de végül boldog leszel általa.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Megint ugyanott tartotok, ahol néhány hónappal ezelőtt. A féltékenységi jeleneteket nehezen tűröd, de jobb, ha tudod, a partnerednek sem jó ez a helyzet.

0009115_4.jpg ()

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Nem akarod elengedni őt, harcolsz érte. Nemcsak azért, mert szereted, vagy nem akarsz egyedül maradni, hanem az anyagi érdekeid miatt is.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Minden figyelem rád irányul, népszerűbb leszel, mint valaha, sokan szeretnének meghódítani. Talán még soha nem élvezted annyira a várakozást, mint most. Végre olyan valakihez kerülsz egyre közelebb, akire már régóta vágytál.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Úgy érzed, kényszerhelyzetbe kerültél, és muszáj cselekedned. Ám nem egyszerű a döntés, ezért őrlődsz kettejük között. Mindegyiküket szereted, csak másképp.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X