Főoldal > SZÉPSÉG > Ez a 3 csillagjegy örök fiatal

Ez a 3 csillagjegy örök fiatal

csillagjegyfiatalsághoroszkóp
0

Írta:

Ezek a csillagjegyek nagyon szerencsések, hiszen egyáltalán nem fog rajtuk az idő. Te köztük vagy?

Vannak olyan típusú emberek, akik szerencsés csillagzat alatt születtek, és egyáltalán nem öregszenek. Melyek a legszerencsésebb csillagjegyek? És te ide tartozol-e? Már mutatjuk is!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei nagyon tudatosan élik az életüket, nem is aggódnak amiatt, mit hoz a jövő. Mivel előre gondolkodnak, tudják, hogy amit szeretnének, hogy valósítsák meg azt, így a stressz messziről elkerüli őket. Tényleg ez lenne az örök fiatalság titka?

Bak

A Bak csillagjegy szülötteinek nemcsak a külseje, de a gondolkodása is mindig fiatalos marad. Lendületes kisugárzásuk egész életük során végigkíséri őket, olyan személyiségek, akiken tényleg nem hagy nyomot az idő vas foga.

Ikrek

Fiatalságuk titka a folyamatos és rendszeres sportban rejlik. Mindig fittek, remek formában vannak, ami nemcsak a testüknek, de a lelküknek is jót tesz. Az Ikrek csillagjegyű embereknek tipikusan jól áll az öregedés, amiben gyakorlatilag kivirulnak!

via


További cikkeink a témában

mezszépségápolás

7 szépítő titok, amit a méz ad

Írta:
12 napja 0

Nem véletlen, hogy annyi mézes arckrém, ajakbalzsam, testápoló, tusfürdő, sampon és egyéb kence készül – ezt az aranyló csodaszert ugyanis univerzálisan használhatjuk a szépségápolásban. Természetes gyógyító hatása van a méznek, emellett gyulladáscsökkentő  és antibakteriális is.

napozásnaptej

5 tévhit a napozásról

Írta:
3 hete 0

A napozással, napvédelemmel kapcsolatban több tévhit kering a köztudatban. Dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász, az Anyajegyszűrő Központ orvosának segítségével öt, gyakran felmerülő kérdésre adunk választ.

Kövess Facebook-on!
X