Főoldal > dieta > Ezeket az ételeket fogyaszd a csillagjegyed szerint

Ezeket az ételeket fogyaszd a csillagjegyed szerint

csillagjegyétrendhoroszkóptáplálkozás
0 0

Írta:

Táplálkozz egészségesen, a horoszkópod ebben is segít!

Föld jegyek: Szűz, Bika, Bak

A Föld jegyűek anyagcseréje kicsit lassabb, ezért érdemes az anyagcserét felpörgető módszerekhez folyamodni: gyömbért vagy Cayenne-borsot mindenképp fogyasszanak. A Föld jegyek szülöttei szeretik a zsíros húsokat, édességeket is. Ezek kiegyensúlyozására mindenképp építsék be a napi rendjükbe a gyümölcs és zöldség fogyasztást is.

Tűz jegyek: Kos, Nyilas, Oroszlán

A Tűz jegyűek rendkívül energikusak, így fontos, hogy figyeljenek a napi kávé adagjukra, nehogy túlpörögjenek tőle. Kerüljék a  csípős ételeket és az alkoholt, inkább igyanak nagyon sok vizet, amivel némileg csökkenthetik a bennük tomboló tüzet!

31152351 - detail of the prague astronomical clock (orloj) in the old town of prague

Táplálkozz helyesen a horoszkópod szerint Fotó: 123rf

Víz jegyek: Rák, Halak, Skorpió

A Víz jegy szülöttei nagyon érzékenyek, így az érzelmeket felkavaró alkohol fogyasztása nekik sem ajánlott. Érdemes lúgosító étrendet követniük, sok citromot, gyömbért és fokhagymát építsenek az étrendjükbe!

Levegő jegyek: Ikrek, Vízöntő, Mérleg

A Levegő jegyűek szétszórtak, extra gyors az anyagcseréjük, így sokszor akkor is elindul náluk a fogyás, amikor nem szeretnék. A zöldségek (elsősorban sárgarépa, cékla, karalábé) és magvak fogyasztásával  mindképp összeszedettebbek lesznek.

via

(címlap fotó: 123rf.com)


További cikkeink a témában

diétaedzés

Ezért fogysz nyáron könnyebben

Írta:
22 órája 0 0

Végre itt a nyár, a pihentető vakációk, a napozás és a végtelen koktélozások évszaka. Ez az évszak nemcsak a bulizás, hanem a fogyókúrázás szempontjából is a legjobb. És bár a néhanapján túlzásba vitt italozgatás és bulizás biztosan nem kedvez a diétádnak, a nyár mégis a legjobb időszak lehet, hogy végre elérd az áhított álomsúlyt.