Főoldal > szex > A szilikon feldobja a szexet?

A szilikon feldobja a szexet?

implantátumplasztikaszexszilikon
0

Írta:

Vajon elég kerek a mellem és szexi az ajkam? – kilencven százalékunk már feltette ezt a kérdést a tükör előtt, és többnyire azt válaszoljuk rá, hogy bizony, volna mit alakítani a látottakon. Úgy tűnik, az elégedetlenség női tulajdonság. És bár ezerféle út vezet ahhoz, hogy elfogadjuk a testünket és ezzel önmagunkat, egyre többen inkább plasztikai […]

Vajon elég kerek a mellem és szexi az ajkam? – kilencven százalékunk már feltette ezt a kérdést a tükör előtt, és többnyire azt válaszoljuk rá, hogy bizony, volna mit alakítani a látottakon. Úgy tűnik, az elégedetlenség női tulajdonság. És bár ezerféle út vezet ahhoz, hogy elfogadjuk a testünket és ezzel önmagunkat, egyre többen inkább plasztikai sebészhez fordulunk egy kis korrekcióért. Nagy kérdés, hogy ha jobban elfogadjuk önmagunkat, akkor jobb lesz a szex is? És a műtét nem fogja befolyásolni egyik vagy másik testtájunk (például a mellünk) érzékenységét?

A sztároknak megérte

Az ex-megasztáros Bencsik Tamara a melleit kivéve mindenével elégedett volt, ezért viszonylag hamar a plasztika mellett döntött. „A mellműtét után az a legrosszabb, hogy egy ideig csak háton lehet feküdni – emlékszik vissza Tamara. – Az első napokban szorító érzéstől szenvedtem, mintha valaki ráült volna a mellkasomra. Ennek köszönhetően három napig szinte semmit sem aludtam, aztán szép fokozatosan elmúlt a fájdalmam. 360 köbcentis implantátumot kaptam, ami az első két hétben rémesen húzta a gerincemet, ezért kicsit görnyedve jártam, mert úgy éreztem, túl rövidek a mellizmaim, de aztán hamar hozzászoktam.” A végeredménnyel azonban teljes mértékben elégedett az énekesnő. Szerinte látványra sem rossz, ám lelkileg még annál is többet kapott. Tamara elárulta: szex közben sokkal felszabadultabb lett, mint előtte bármikor. Bár egyelőre még érzékenyek az új cicik, de úgy számolja, hogy a műtét utáni negyedik hónapra érzésben már nem lesz különbség.

Marenec Fruzsina sorozatszínésznő tavaly év végén feküdt kés alá. Tinédzserkorában gyakran megesett, hogy szivacsot varrt a melltartójába, és szégyellte a testét, aminek gerincferdülés lett a vége. „Sokáig vívódtam rajta, végül mégis úgy döntöttem, hogy a plasztika lesz a megoldás a problémámra. Ez a párkapcsolatom szempontjából lényegtelen, nem ezen múlik a boldogság, viszont a műtét után nagyon megváltozott az önértékelésem, annak ellenére, hogy az ismerőseim, akik nem tudtak a beavatkozásról, észre sem vették a változást” – meséli Fruzsina. Azt azonban nem tagadja, hogy történt egy kis változás, ugyanis a mellei frontérzékenyek lettek, megérzik az esőt, de a színésznő ezt sem bánja. „Amit veszítesz testi érzékelés szintjén, azt visszakapod önértékelésben” – véli Fruzsina.

szexcikk.jpg ()Olvasóink is bevállalják

A plasztikai beavatkozáson átesett olvasóink döntő többsége arról számolt be, hogy pozitívan hatott szexualitás életére az implantátum beültetése, mert eleve több dicséretet kaptak a partnerüktől, de az is kidomborította az önbizalmukat, hogy egyszerűen csak élvezik, amit a tükörben látnak. És néha szó szerint értendő az élvezet: műtét után többen számoltak be arról, hogy saját maguk látványától is felizgulnak, sokkal kívánatosabbakká válnak és lelkesebben mennek bele a szexbe.
Bihari Bernadett három évvel ezelőtt mellnagyobbítás miatt kereste fel a plasztikai sebészt. A menedzserlánynak legalább egy évre volt szüksége ahhoz, hogy megváltozzon az önképe. „Utána viszont végre nőnek éreztem magamat, aki vállalja a testét minden gátlás nélkül – meséli. – A nagyobb mellek az együttlétek alkalmával adnak egy alaplökést, a többi vérmérséklet és fantázia kérdése.” Berni az első néhány hetet nagyon megszenvedte, mivel iszonyúan fájt a műtéti terület, azonban mégsem bánta meg, mert azóta sokkal nyitottabb lett és vállalni meri önmagát.

László Kinga soha sem szeretett volna mellimplantátumot, viszont vékony szája miatt az ajakfeltöltéssel régi álma teljesült. „Még az sem tartott vissza, amit hallottam, hogy a feltöltés után néhány napig nagyon kellemetlen minden. Sajnos bejött, mert körülbelül négy napig még mosolyogni sem tudtam, sőt jóformán minden szájmozdulat fájdalmas volt, így enni sem bírtam – vallja be. – A pasim viszont nagyon ráindult az új ajkakra. Ha rosszmájú akarok lenni, most biztosan hasonlítok valamelyik netes felnőtt oldalon látott hősnőjére” – mondja viccesen Kinga.

A cikk folytatását elolvashatod a Maxima magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X