Főoldal > szex > 7 program, amitől garantáltan kiugrik a szíved

7 program, amitől garantáltan kiugrik a szíved

aktivitásprogramrandiszabadidőszerelem
0

Írta:

Az első találkozáskor mindenki a legcsinosabb formáját szeretné hozni, pedig a lámpalázat valójában egy rendhagyó helyszín és akár izzasztó program töri meg igazán. Íme, 7 emlékezetes közös élmény, amelynek során felszabaduló érzelmek, adrenalinfröccs, és kikerülhetetlen együttműködés vár ránk.

„Egy 1974-es kutatás szerint, melyet aztán a következő 20 évben számos hasonló vizsgálat követett, félelem, izgalom vagy fizikai terhelés hatására a szervezetben a testi vonzalomhoz hasonló kémiai anyagok szabadulnak fel. Mi is tapasztaljuk, hogy a vagány programok, izgalmas események hatására könnyebben és gyakrabban alakul ki egymás iránti erős szimpátia a résztvevőkben” – tudtuk meg Pirchala Bertától, a Miitt.hu társkereső közösség párkapcsolati szakértőjétől, aki 7 izgalmas randiprogram tapasztalatait osztotta meg velünk.

1. Falmászás

Fizikai próbatétel, ahol a párok egymást biztosítják. „Lehet, hogy útközben lepattogzik a körömlakk, de megéri, ha a végén kellemesen bizsergő érzéssel közösen érünk fel a csúcsra.”

2. Lóverseny

Egy kis szerencsejáték a szabadlevegőn. „Az izgalom és közös kiabálás teljesen felpörgeti a hormonokat. Talán veszítesz, de összességében mégis nyersz.”

3. Barlangászás

Csúszás-mászás szűk réseken. Testmozgás és izgalom egyben. „A közös levezető beszélgetés a legjobb, ilyenkor mindenki teljesen őszintén vall a személyes élményéről.”

4. Sárkányhajózás

Összekovácsol az együttműködés egy közös célért, ami egy jó párkapcsolatnak is alapja. „Kiderül, ki az, aki bíztatásra szorul, és ki az, akitől egy kis bíztatásra lehet számítani. Jó érzés összehozni egy jó evezést.”

5. Rafting túra

Egy kétnapos túrán a közös erőfeszítés, az együtt töltött idő nemcsak csapatot épít, hanem az egyes résztvevőket is közelebb hozza egymáshoz. „Ha valaki most azt mondaná nekem, hogy a következő hétvégén ismétlés, gondolkodás nélkül vágnám rá, hogy IGEN!”

6. Szabadulós játék

Izgalmas együttműködés, amely az agyat is megtornáztatja. „Meglepő, hogy milyen könnyen lehet beszélgetni vadidegenekkel is, ha van közös feladat.”

7. Drótkötélpályás csúszás

Garantált adrenalinlöket. A kötélpálya végére egy büszke, önbizalommal teli pár érkezik meg. „Állati jó érzés, szó szerint a fellegek közt jársz, és az érzés a csúszás után is veled, velünk marad.”

Forrás: Miitt.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X