Főoldal > DIÉTA > 10 dolog, amit soha ne egyél randin!

10 dolog, amit soha ne egyél randin!

diétaételétkezésétteremférfifogyáskapcsolatpasirandevúrandiszerelemtalálkozástáplálkozásvacsora
0

Írta:

Rengeteg kaja-hiba van, melyeket egy randin elkövethet az ember lánya. Egy randi, főleg ha az első, nagyon stresszes, de minél

Rengeteg kaja-hiba van, melyeket egy randin elkövethet az ember lánya. Egy randi, főleg ha az első, nagyon stresszes, de minél sikeresebbé szeretnénk tenni. Nyilván nem szeretnéd elszúrni azzal a randit, hogy a fogadon maradt étel elcsúfítja a gyönyörű mosolyod! Továbbá, az utolsó dolog, melyre egy randin vágyhatsz, a puffadás! Ha a hajad rendben és a ruhád is szexi, ne rontsd el azzal, hogy rossz ételt választasz! Íme 10 fogás, melyet soha ne fogyassz randin!

1. Spenót

A legtöbb lány próbálja kontrollálni a bevitt kalóriákat a randin. Ilyenkor előszeretettel választanak spenótos smoothie-t, főzeléket vagy salátát, anélkül, hogy végiggondolnák, hogy így a fogukon szép zöld maszatokat hagyhat az étel. Azonban jó, ha tudod: a fiúkat egyáltalán nem érdekli, hogy egészségesen táplálkozol vagy diétázol! Inkább válassz egy gyümölcs smoothie-t, vagy bármit, csak ne legyen zöld!

2. Pesto

A pesto kiváló módja, hogy ízt adj az ételnek felesleges kalóriát nélkül. De a legjobb, ha otthon eszel ilyesmit… egyedül. Igaz, hogy nagyon finom étel és egészséges is, de elképzelhető, hogy a randid nem szereti az illatát, és még a fogadra is ragadhat. A legjobb, ha inkább elkerülöd!

3. Csípős ételek

Ha nem szereted a csípős ételeket, még véletlenül se válassz ilyesmit! Az egyik barátnőm csípős ételt rendelt az első randin, hogy lenyűgözze a fiút. Tudta, hogy a fiú igazi csípős fan, de a lány nem igazán bírja az erős ízeket és még soha nem evett ennyire erős ételt életében – rosszul is lett tőle. Elrontotta az első randiját ezzel a malőrrel.

4. Hamburger

A hamburger hatalmas. Szó szerint. Sokkal nagyobb, mint a szád és lehetetlen illedelmesen enni. Ha hamburgert rendelsz a randin és a fiú előtt szeretnéd elfogyasztani, használj kést és villát!

5. Rántott sajt

Még ha imádod is a rántott sajtot, randin inkább ne ezt falatozd.  A sajt nyúlik, serceg a fogad alatt, plusz sajttal teli szájjal beszélni a fiúhoz nem a legjobb választás, nem gondolod? Ha mégis ezt szeretnéd enni a randin, legalább egyétek együtt, csak ne egyedül csináld!

randikaja2.jpg ()

6. Tejshake

A tejturmixok és egyéb tejes ételek megzavarják az emésztőrendszered és előfordulhat, hogy egész idő alatt a wc-re fogsz járkálni. Ezen felül a tejes dolgok puffadást és feszülő hasat okozhatnak. Ez pedig rosszabb, mintha bármi ragadt volna a fogadra.

7. Spagetti

A spagetti remek választásnak tűnik egy randira, de inkább kétszer gondold meg, mielőtt megrendeled. Először is puffadást és hasfájást okozhat. Másodszor, a spagetti rendetlen étel és komoly feladat a sikeres elfogyasztása. Jobbak az olyan ételek, melyek szájba juttatása könnyebb.

8. Diétabarát saláták

A srácok nem akarnak tudni a diétádról és a súlyproblémáidról, sőt, az elért eredményeidről sem. Amikor egy diétán salátát rendelsz, azt üzened a fiúnak: „diétázó vagyok, aki semmit sem eszik, csak salátát és smoothie-t”. A legnagyobb hibát követed el, ha salátát és zöld smoohtie-t rendelsz.

9. Fokhagyma

Nagyon sok étterem használ az ételéhez fokhagymát. Győződj meg róla, hogy semmi olyat nem rendelsz, amiben fokhagyma van! A fokhagyma, bár nagyon egészséges, de a legjobb, ha otthon eszed. Kerüld az olyan szószokat, mint a marinara vagy alfredo, mert ezek nagy mennyiségben tartalmazzák ezt az erős illatú fűszernövényt.

10. Levesek

Levest rendelni egy randin nem a legjobb döntés. Hacsak nem tudod, hogyan kell illően elfogyasztani, inkább kerüld. A szürcsölés gyorsan elronthatja az egész estét.

Elképzelhető, hogy számos dologgal nem értesz egyet a listáról. Természetesen a te döntésed, hogy mit eszel egy randin, de ezek a tippek sok kellemetlenségtől óvhatnak meg. A hal, a csirke, a pizza mind jó választás lehet. Válassz megfelelő ételeket, hogy ne kelljen egész este a puffadás és rossz emésztés miatt aggódnod.



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X