Főoldal > DIÉTA > Így randizz, ha diétázol

Így randizz, ha diétázol

diétaétkezésétteremevésfogyásranditáplálkozás
0

Írta: and

Semmi gond, pár trükkel könnyen veszed majd az akadályt! Ha egy italra szól a meghívás Lehet, hogy csak

Semmi gond, pár trükkel könnyen veszed majd az akadályt!

Ha egy italra szól a meghívás

Lehet, hogy csak folyadék, de két koktél vagy néhány pohár bor sok száz üres kalóriát tartalmaz, ezért nem lehetnek partnerek a fogyókúrádban. Koktélbár helyett inkább találkozzatok kávézóban vagy teaházban, ahol szirup, cukor és tejszínhab nélkül fogyaszd a választott italt, leginkább teát. Egyrészt sokkal egészségesebb, mint a kávé – a koktélokról nem is beszélve -, másrészt a gátlásaidtól sem fogsz rohamtempóban elbúcsúzni. Na jó, ha mindenáron szeretnél alkoholt fogyasztani, egy pohár vörösbor még az emésztésednek is jót tesz, de itt állj meg!

Vacsora étteremben

A jó öreg éttermi vacsora az első, ami szóba szokott jönni az első randin. Ha már romantika és Valentin-nap, valószínűleg nem gyorsétterembe fogtok menni. Ha még nem ismered a vendéglőt, nézz utána a neten, minden bizonnyal az étlapot is meg fogod találni. Így már könnyebb lesz előre eltervezni, hogy melyik az az étel, ami biztosan beleillik a diétádba. Ha pedig a lovagod megkérdezi, hová szeretnél menni, még könnyebb dolgod van, a kedvenc éttermedben biztosan tudod már kívülről, mit ehetsz meg biztonsággal. Ha egyik lehetőség sem jöhet szóba, még mindig megkérheted a pincért, hogy ajánljon neked valamit, ami belefér az elképzeléseidbe. A pasinak tetszeni fog, ha pontosan tudod, mit akarsz, s hajlandó vagy kiállni a céljaidért.

randi2.jpg ()

Vacsora otthon

Ha hiszel abban, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, magadhoz is meghívhatod egy vacsira. Így nem csak a kiváló háziasszonyi képességeidet csillogtathatod meg (persze csak akkor, ha érzel magadban ehhez motivációt), hanem nálad a döntés a menüt illetően is. Csinálj egyszerűen elkészíthető, könnyen emészthető ételt, így sokáig tudtok még beszélgetni anélkül, hogy a teli pocakotok elálmosítania titeket, így nem fog idő előtt véget érni az este.

Evés után jöhet a mozgás

Nem, nem arra gondolunk, hogy landoljatok egyből az ágyban, főleg akkor, ha ez az első randitok. De ne csak ülve gubbasszatok órákig! Evés után tegyetek egy romantikus sétát, ha pedig vacsora helyett az ebédet választottátok, nagyobb kalandokra is van időtök a délután folyamán. Elmehettek korcsolyázni, ha nincs túl hideg, biciklizni, vagy akár egy nagyobb túra is belefér a természetben. Így nem csak a diétát tartod be, hanem a mozgást is beiktattad a napodba. Máris nyert ügyed van!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X