Főoldal > Utazás > A legjobb úti célok szilveszterre

A legjobb úti célok szilveszterre

0

Írta: and

Joie de vivre! Párizs Európa egyik legnagyobb városa, mozgalmas, bohém metropolisz, csupa izgalom, fény, nyüzsgés, és felejthetetlen úti cél, hogy szerelmeddel egy romantikus hétvégét tölts el! A Párizs Tours utazási iroda kifejezetten Párizsra specializálódott, és szilveszterre is négy napos programot kínál az elejétől a végéig idegenvezetővel, aki Párizs minden szépségét és rejtelmét feltárja az utasok […]

Joie de vivre!

Párizs Európa egyik legnagyobb városa, mozgalmas, bohém metropolisz, csupa izgalom, fény, nyüzsgés, és felejthetetlen úti cél, hogy szerelmeddel egy romantikus hétvégét tölts el!

A Párizs Tours utazási iroda kifejezetten Párizsra specializálódott, és szilveszterre is négy napos programot kínál az elejétől a végéig idegenvezetővel, aki Párizs minden szépségét és rejtelmét feltárja az utasok előtt.

A négy napos utazásra a reggeli Air France járattal indul a csoport. Érkezés után autóbuszos városnézés során ízelítőt kapsz a város történelméből és kultúrájából. Délután sétahajókázáson vehetsz részt a Szajnán, valamint ellátogathatsz az Eiffel-toronyba, és gyönyörködhetsz Párizs szédítő panorámájában! Este a Latin negyedben vacsorázhatsz pároddal, és felfedezhetik a lüktető éjszakai életet!

szilveszter3.jpg ()Másnap Versaillesban a Napkirály palotája következik, majd gyalogos városnézés Párizsban, ahol meglátogathatod Napóleon síremlékét az Invalidusok Dómjában, és megcsodálhatod a Musée d’Orsay impresszionista gyűjteményét.

Harmadnap a világ legjelentősebb művészeti gyűjteményének otthont adó Louvre múzeumot tekintheted meg, majd a méltóságteljes Diadalív tetejéről gyönyörködhetsz Párizs panorámájában, és sétálhatsz a pompás Champs-Elysées sugárúton. Délután az Opera negyedben barangolhatsz, és kedvedre vásárolgathatsz.

Szilveszter éjszakáján ünnepi program keretében egy Párizs belterületén lévő hangulatos étteremben vacsorázhatsz, vagy benevezhetsz az éjféli “Öreg Hölgy” túrára, és élvezheted, ahogy éjfélkor fényárba borul minden. Alternatív programként ellátogathatsz a szilveszteri Champs-Elysées-nél rendezett utcabálra, ahol részese lehetsz a csodának: egy különleges világítási rendszer borítja fényárba Párizs legnagyobb utcáit és teret, a Champs-Elysées-t, és a Szajna két partját.

A negyedik napon ellátogathatsz a gótika gyöngyszeméhez, a Notre-Dame katedrálisba az Ile de la Citén, majd sétálhatsz a Montmartre-on, ahol megismerheted a város fölé magasodó Sacre Coeur Bazilikát, és a híres festők terét.

A négynapos utazás olyan pillanatokat ajándékoz, melyekre örökre emlékezni fogsz!

Wellness Cafe tipp: parizstours.hu/parizsszilv.htm, info@parizstours.hu.

Csodáld meg a híres Gízai Piramisokat!

Hallottál a Fáraók 5000 éves örökségéről, és idén látni is szeretnéd? Az emberi kultúra legősibb, legértékesebb emlékeit őrző Egyiptom egész évben, így szilveszterkor is széles mosollyal, hatalmas vendégszeretettel és türkizkék tengerrel vár téged!

Szikrázó napsütéses tengerpart, pálmafák, gazdag élővilággal rendelkező kristálytiszta tenger. Ez Hurghada, Egyiptom közkedvelt üdülőhelye, mely hosszú évek óta a magyar turisták kiemelt úti céljai közé tartozik.

Akár a pároddal, akár a családdal utazol, mindenképpen jól fogod érezni magadat. A pazar, 4-5 csillagos, all inclusive szállodákban sokféle színes programból választhatsz, így például vízisportolhatsz (szörf, tengeri kajak, banán), és ha bátor vagy, hódolhatsz a búvárkodás szenvedélyének is, akár pipával (sznorkelling), akár palackkal. Az Aquaparkok és az animációs programok tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, és ha kultúrára szomjazol, elég csak a királysíroktól gazdag Luxorra, vagy a fővárosra, Kairóra gondolnod. Ismerkedj meg a mese világával!

Wellness Cafe tipp: mercator.hu, info@mercator.hu.

Koccints mojitóval a pálmafák alatt!

Ma már számtalan egzotikus úti cél közül választhatsz az olcsóbb kategóriától a luxusig, ám ha felejthetetlen bulira vágysz, akkor nem jöhet más szóba, csak a Fiesta országa, Kuba!

szilveszter2.jpg ()Mosolygós emberek, ’50-es évekbeli oldtimerek, derűs napsütés, kellemes hűsítő fuvallat, mindezt megkoronázva egy finom szivarral és egy jéghideg koktéllal.

A CubaFiesta online iroda kifejezetten kubai utakra specializálta magát, és számodra is elérhető árakon kínál all inclusive szilveszteri utakat, 3, 4 illetve 5 csillagos tengerparti szállodákban.

Egy hamisítatlan kubai buliban az ínycsiklandó finomságok és a tűzijáték után hajnalig salsázhatsz a kubai – magyar barátság jegyében. Emellett megismerheted akár Havanna varázslatos hangulatát is, és all inclusive nyaralhatsz a Karib-térség egyik legszebb tengerpartján, Varaderón.

Barátaiddal bulitúrára indulhatsz Havanna és – a Kuba Szentendréjeként ismert – Trinidad felfedezésével, majd kipihenteted fáradalmaidat Varadero csábító tengerpartján. Szerelmeddel szilveszter éjszakáján luxus lakosztályban koccinthatsz, ahol számtalan földi jóval is elhalmoznak. Töltsd az év utolsó napját Kuba fehér homokos tengerpartján!

Az utazásról bővebb információt itt találhatsz: cubafiesta.net/szilveszter, info@cubafiesta.net

Ahol mindig fehér a karácsony

Ausztria legmagasabb hegye, a méltóságteljes Grossglockner völgyében a hólepte Heiligenblut meleg fényei karácsonyi mesét idéznek. A Hunguest Hotel Heiligenblut karácsonyi akciója számodra is valósággá teheti a különleges élményt. A szálloda Közép-Európa legnagyobb természetvédelmi területe, a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 méter magas hegyekkel körülölelve. Heiligenblut az Alpok egyik legszebb települése.

A hóbiztos terepen fekvő közel 60 kilométernyi sípálya már önmagában garancia a tökéletes téli szabadságra, a szálloda programjai pedig tartalmassá teszik a pihenést: romantikus estét tölthetsz pároddal fáklyás séta keretében Heiligenbluton, részt vehetsz a Karintiai-esten, vagy Karaoke-esten, Apres Ski tábortűzzel. A síelésen kívül ne feledkezz meg az egyéb lehetőségekről sem: szánkó- és korcsolyapálya, jégfalmászás, lovas szánozás, téli túraútvonalak, csupa-csupa izgalmas élmény, mely garantálja a kellemes pihenésedet.

Wellness Cafe tipp: a szálloda remek szezonnyitó és karácsonyi akcióit itt találod: hunguesthotels.com.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X