Főoldal > Utazás > Ajándékozz romantikát és egészséget! – Az ország legjobb fürdői

Ajándékozz romantikát és egészséget! – Az ország legjobb fürdői

0

Írta: and

Kapcsolódj ki a szegedi Napfényfürdőben! Az idén márciusban megnyílt víziváros 4400 m2 vízfelülettel és 1000 méternyi vízicsúszdával várja, hogy az egész éves fáradalmakat kipihenhesd! A szegedi fürdőkomplexumban garantáltan megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb kikapcsolódási formát! A Napfényfürdő egyik büszkesége a 30 méteres toronyból induló, lifttel megközelíthető, 272 méter hosszú zárt „anakonda”óriáscsúszda, ami Európa vízi testcsúszdái közül a […]

Kapcsolódj ki a szegedi Napfényfürdőben!

Az idén márciusban megnyílt víziváros 4400 m2 vízfelülettel és 1000 méternyi vízicsúszdával várja, hogy az egész éves fáradalmakat kipihenhesd!

A szegedi fürdőkomplexumban garantáltan megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb kikapcsolódási formát! A Napfényfürdő egyik büszkesége a 30 méteres toronyból induló, lifttel megközelíthető, 272 méter hosszú zárt „anakonda”óriáscsúszda, ami Európa vízi testcsúszdái közül a leghosszabb. A csúszdatoronyból 360°-os panoráma nyílik Szeged városára, ami már önmagában is lenyűgöző.

Ha szeretnéd tovább fokozni az adrenalint, próbáld ki a 223 méter hosszú anakondát a kamikaze szakasszal, és tapasztalni fogod, a sebességről alkotott elképzeléseid új értelmet nyernek! A Napfényfürdő Aquapolis nem csupán egy szimpla csúszdapark, sok minden más is megtalálható benne: családi wellness-részleg élményelemekkel, exkluzív csendes wellness szaunavilággal, kényeztető testkezelésekkel, valamint rendelkezésünkre álló gyermekmedencékkel és egy négyszintes játszóházzal a kicsiknek.

A Napfényfürdő egy zárt folyosón keresztül megközelíthető a mellette található négycsillagos Hunguest Hotel Forrásból, amit nem árt tudnod, hiszen Szegedre és új fürdőjére érdemes több napot szentelned.

shutterstock_27670714.jpg ()Bővebb információkat itt találhatsz: www.napfenyfurdoaquapolis.com, www.hunguesthotels.com

Pihenj Bükfürdőn! 

A Büki Gyógyfürdő idén nyáron a harmincmilliomodik vendégét fogadta, aki örökös fürdőbelépőt kapott ajándékba. A fürdő Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy- és élményfürdője. A 14 hektáron fekvő fürdőkomplexum 27 medencével, több mint 5100 m2 vízfelülettel csak téged vár, hogy regenerálódhass és feltöltődhess!

Új, 700 fő befogadására alkalmas pihenőtéri épülettel bővült a fedett fürdő kapacitása, és emelkedett a szolgáltatások színvonala is. A három egységből álló épületben a pihenő- és társalgóhelyek mellett baba-mama szoba került kialakításra. A pihenőtéri épület jól illeszkedik a környezethez: belső udvarok, valamint zöldtető került kialakításra annak érdekében, hogy folyamatos kapcsolatod lehessen a természettel.

A fürdőben jelenleg egy többfunkciós épületcsoport épül, melyben helyet kap egy 120 fős, különleges szaunavilág, ahol tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna és kültéri szauna biztosítja, hogy átélhesd a finn csodát! 

Pihenésedről szaunapihenő és hangulatos szaunakertek gondoskodnak. A rekreációs, rehabilitációs, wellness jellegű szolgáltatások új otthont kapnak a Wellness Centrumban, ahol aktívan kikapcsolódhatsz.

A fürdő karácsonyi akcióiról itt érdeklődhetsz: www.bukfurdo.hu

Kényeztesd magad Esztergomban!

Az Aquasziget Esztergomban a csodás kikapcsolódást négy részleg: az Élményfürdő, a Wellness Világ, az Egészség Központ és a Szépség Központ szolgáltatása biztosítja.

Az Aquasziget Élményfürdő belső terében található az óriási élménymedence – gejzírrel, sodrófolyosóval, buzgárokkal, barlanggal –, a belső pihenőmedence masszírozó vízsugarakkal, a nyolcszemélyes jacuzzi, valamint a gyermekeknek szóló vízi világ. A kültéri strandon két óriáscsúszda, gyerekmedence, hullámmedence valamint kiúszóval rendelkező 25 méteres sportmedence garantálja az izgalmas élményeket.

A Wellness Világban a négy különböző tematikájú szauna, gőzfürdő, relaxációs pezsgőmedence és az élményzuhanyok kényeztetése mellett élvezheted a hangulatos pihenőterek csendjét, valamint különféle masszázsokat, kényeztető testkezeléseket is igénybe vehetsz. A Hamam törökfürdő kezelései a rituális megtisztulás különböző lépéseit szimbolizálják. A forró teremben a felhevült padlót vízzel locsolják – a tisztító gőz alaposan átjárja testedet, és megszépíti bőrödet.

A Kleopátra nevét viselő pihenővarázsban exkluzív pezsgőkádban, fürdősók és fürdőtejek egyvelegében kényeztetik testedet, majd elnyúlhatsz az óriási ágyon, ahol a plafonról sugárzó szoláriumcsövek barnítják a bőrödet.

Ha igazi feltöltődésre vágysz, próbáld ki az éden pihenő gőzkabinját, mely fény- és zuhanyeffektek mellett illatos gőzzel segít a relaxációban!

Bővebb információkat itt találsz: www.aquasziget.hu

Éld át a testi-lelki harmóniát!

A Hotel Európa fit****superior télen is tökéletes választás, ha pihenésre és szépülésre vágysz. A szálloda felújított szobákat, 700 m2 vízfelületet, tradicionális hévízi kezeléseket és különleges wellness terápiák széles választékát kínálja.

A Vitálium Beauty szépségintézetben páratlan kényeztető kezelések (mezoterápia, thalassoterápia) közül válogathatsz, különböző új arc- és testkezelések közül válogathatsz, és  kipróbálhatod a csokoládé bőrre gyakorolt jótékony hatását is. A tél az újdonságok jegyében telik: az ínycsiklandó ajánlatokat desszert meglepetések bővítik (tökmagolajos vanília fagylalt, gesztenyés finomság). Ha ínyenc vagy, a gasztronómiai napok keretében megízlelheted a házias vad és disznótoros ételeket is!

Használd ki az előkarácsonyi lehetőségeket, a szuperakcióról pedig a facebookon is informálódhatsz: www.facebook.com/hotelheviz


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X