Főoldal > Utazás > 4 remek tavaszindító program

4 remek tavaszindító program

Balatonszállástavaszutazás
0

Írta: and

Regenerálódj lenyűgöző környezetben! Ha szeretnéd sokáig megőrizni fiatalos külsődet, és fontos az egészséged, a pihenésre fordított napokat érdemes összekötnöd egy wellnessen túlmutató rekreációs programmal.  Hazánk legjobb wellness és gyógyszállodájában megtapasztalhatod az évmilliók óta érintetlen ősi forrás gyógyító energiáját, és élvezheted a természet karnyújtásnyi közelségét. Merülj el az egyedülálló „Spirit Gyógyvíz”-ben, add át magad a wellness-, […]

Regenerálódj lenyűgöző környezetben!

Ha szeretnéd sokáig megőrizni fiatalos külsődet, és fontos az egészséged, a pihenésre fordított napokat érdemes összekötnöd egy wellnessen túlmutató rekreációs programmal.  Hazánk legjobb wellness és gyógyszállodájában megtapasztalhatod az évmilliók óta érintetlen ősi forrás gyógyító energiáját, és élvezheted a természet karnyújtásnyi közelségét. Merülj el az egyedülálló „Spirit Gyógyvíz”-ben, add át magad a wellness-, termál- és sodrómedencék élményáradatának, és kényeztesd bőrödet a török gőzfürdőben. A Spirit Hotel Thermal Spa számtalan regeneráló és állapotjavító kezelése közül a legmodernebb számítógépes analízissel kaphatsz információt szervezeted aktuális állapotáról, míg a vitális tér terápiás készülék beindítja tested öngyógyító folyamatait, és helyreállítja a testi-lelki harmóniádat. Ha sportolni szeretnél, a tenisz- és fallabda pályák mellett igénybe veheted a modern fitnesztermet, vagy kocoghatsz, bringázhatsz a szálloda melletti tavak partján. Élvezd a fény áldásos hatását a „polarizáltfény-fürdő”-ben, és üdítsd fel fáradt lelkedet a Thali’sens kezelésekkel, amelyek igazi wellness élményt garantálnak.

Bővebb információ: www.spirithotel.hu

spirit1jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Szüless újjá a Mecsek lankái között!

Pihend ki a mindennapok fáradalmait Dél-Magyarország egyik legszebb környékén, és töltsd az ünnepet a Bikalon megbújó Puchner Birtokon. A kastélyban háromféle szálláshangulat közül választhatsz, ahol minden egyes éjszaka meghitt pillanatokat ígér. A park árnyas fái között lévő Fürdőházban különböző élményelemekkel felszerelt medencékben lubickolhatsz, a marokkói hangulatú fürdőrészben pedig belekóstolhatsz az Ezeregyéjszaka egzotikus világába. Ha zavartalanul töltenél el a kedveseddel pár órát, a „Harmónia szigete” különleges élménnyel tölt fel, a keleties varázsú Relax szobában pedig biztosan elfelejted a nyomasztó gondokat. A Sportközpontban hódolhatsz a mozgás örömeinek, és ha szeretnéd megcsodálni a környék látnivalóit, nevezz be egy félórás lovas fogatos túrára, amihez piknik kosarat is rendelhetsz. A kastélyszálló szomszédságában található Élménybirtokon megismerkedhetsz a múltidéző falusi portákkal, és bepillantást nyerhetsz a lovas harcosok felkészülésébe.

Bővebb információ: http://puchner.hu/

puchner.jpg ()Élvezd a zalai táj szépségét! 

A mai rohanó világban mi más nyújthatna tökéletesebb felüdülést, mint a hamisítatlan falusi környezet és hangulat. Ha egy kis időre magad mögött hagynád a város forgatagát, a Göcseji dombvidék nyugalma igazi élményt kínál a tavasz első hosszú hétvégéjére. A novai Csicsergő Szabadidőközpont épülete és a 3,5 hektáros park ideális helyszín a gondtalan pihenésre és a szerelmes pillanatokra.  A gasztronómiai élvezetekről olyan házias ételek gondoskodnak, amelyeket a nagyszüleink szolgáltak fel az ünnepi asztalon, itt találkozhatsz a régi idők kedvenceivel, valamint megismerkedhetsz a parasztkemencés kenyérlángos műhelytitkaival. A szabadidőközpont saját taván csónakázhatsz, tekézhetsz vagy pingpongozhatsz a pároddal, és ha viszel magaddal egy pecabotot, horgászatra is lehetőséged nyílik. A környék számtalan izgalmas látnivalóval csalogat, bejárhatod a változatos zalai tájat, fellelheted az évszázados népi hagyományokat, és megízlelheted a szőlőhegyek zamatos borait.

Bővebb infó: www.csicsergo.hu

csicsergo.jpg ()Töltődj fel a Balaton partján! 

A magyar tenger tavasszal is gyönyörű, ahol feledhetetlen programokkal töltheted a négynapos hétvégét. A Balaton gyöngyszemének is nevezett Szigligeten március 15. és 18. között rendezik meg a Korok-történelmek című programsorozatot, ahol megemlékezhetsz a kor jellemző hagyományairól és a ’48-as eseményekről. A Szigligeti várat a pannonhalmi bencések építették 1260 és 1262 között, a várban március 17-én megtekintheted a királyi pár bevonulását, az Anjou Udvari Lovagok műsorát, illetve részt vehetsz a lovagi hétpróbán is. Ha a környéken jársz, érdemes felkeresned a festői szépségű Badacsonyt, ahol kirándulhatsz a hegy szikláinak tövében megbújó Kisfaludy-házhoz, megízlelheted a pincék rejtekében őrzött finom nedűket, és kipróbálhatod a nosztalgia terepjárókon történő utazást. A Szigligettől 12 km-re található Tapolca is bővelkedik természeti szépségekben, melynek egyedülálló látványossága a városközpontban található Tavasbarlang, aminek 300 méteres szakaszát csónakkal járhatod körbe.

A szigligeti programról részleteket a  honlapon, a környéken olcsó szállásokat ide kattintva találhatsz.szigliget1.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X