Főoldal > Utazás > Így legyen felejthetetlen a nyarad!

Így legyen felejthetetlen a nyarad!

0

Írta: and

Angyalszárnyakon repülhetsz- a sárvári Spirit Hotelben Amint belépsz az épületbe, delta üzemmódra kapcsol az agyad, mintha mindenhol a lazítás hullámhossza lebegne a levegőben! Itt tényleg nem ér utol a stressz, ráadásul olyan környezetben pihenhetsz, amelyben a dizájn és az elegancia olvad össze. A szobád a királykisasszonyok lakosztályát is megszégyeníti, a fürdőben a legjobb minőségű kozmetikumokkal […]

Angyalszárnyakon repülhetsz- a sárvári Spirit Hotelben

Amint belépsz az épületbe, delta üzemmódra kapcsol az agyad, mintha mindenhol a lazítás hullámhossza lebegne a levegőben! Itt tényleg nem ér utol a stressz, ráadásul olyan környezetben pihenhetsz, amelyben a dizájn és az elegancia olvad össze. A szobád a királykisasszonyok lakosztályát is megszégyeníti, a fürdőben a legjobb minőségű kozmetikumokkal kényeztetheted a bőröd. Inkább Kleopátraként lubickolnál tejben-vajban? Látogass el a wellness részlegre, és merülj el a habokban privát kényeztető kádadban! Az Ezeregyéjszaka meséinek világába csöppennél? Bőröd olyan selymes lehet, akár Seherezádé hercegnőé, ha kipróbálod a Hamamot vagy az iszappakolással egybekötött gőzfürdőt, a Razult a hotel 10 000 m² alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészlegén. A színterápiás kabinokkal kialakított szaunavilágban ne hagyd ki a jeges-mézes, vagy éppen a joghurtos szauna szeánszot. Aztán pedig hajtsd a fejed baldachinos ágyra, és csak figyeld a sárvári tó fodrozódó hullámait.

Az indiai szépségtitkok sem maradnak előtted megfejtetlenül: készülj egy olyan teljes testmasszázsra, mely minden porcikádat megnyugvásra bírja. Engedd, hogy a meleg szezámolaj végigcsurogjon a homlokodon, és hagyd, hogy a lágy simítások tetőtől talpig ellazítsanak. Szó szerint- hisz a hajad sem marad ki a hidratáló kényeztetésből. Kipihenve és megszépülve, este kóstold meg a svédasztal csodafogásait, amelyeket a hotel díjnyertes szakácsai, cukrászai és mixerei készítenek el neked. Luxus, pompa, kényelem- ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a szállodát 2010-ben a legszínvonalasabb európai SPA hotelnek nyilvánították.

Bővebb információk: www.spirithotel.hu

spirit2.jpg ()Örömteli kikapcsolódás a családdal – a hévízi NaturMed Hotel Carbonában

Egyszerre regenerálnád minden sejtedet, és eltüntetnéd a szem alatti karikákat- persze mindezt akár családi körben? Irány Hévíz, ahol egész nap csak magadra figyelhetsz még akkor is, ha szüleid és a testvéreid is veled tartanak. Persze barátnőkkel vagy a pároddal is élvezhetitek a gyógywellneszezést! Beválthatjátok SZÉP kártyátokat vagy Széchenyi Pihenőkártyátokat, sőt, ha a családdal négy éjszakánál is többet maradtok, kuponokat rejtő kisfüzetet kaptok. Ezzel kedvező áron juthatsz kedvenc arc- és testkezeléseidhez, vagy beválthatod egy frissítő snack-re a bárban. Egész héten a gép előtt ülsz, és kimozgatnád megfáradt tagjaidat? A reggeli Tai Chivel minden testrészedből kiengedheted a feszültséget. Majd menj végig a különleges, teljes testmasszázst biztosító jakuzzi minden állomásán, végül koronázd meg az egészet egy profi csontkovács kezei között egy Yumeiho kezeléssel! Közben a szálloda gyógytornásza egy rövid játékkal egybekötve elmeséli kistestvérednek Porci Berci kalandjait, már most megtanítva neki, hogyan óvja gerincét, és hogyan tartsa helyesen a testét.

carbona3.jpg ()Hozd el a tenger bőrtápláló, vitalizáló összetevőit bőrödnek a Tengeri szellő vagy a Silhouette Thalasso masszázzsal. Másnap pedig szégyenítsd meg a görög istennők szépségét a bőrödet ragyogóvá varázsoló Methode Aphrodite élménnyel. Ha szépségápolással kapcsolatos vagy egészségügyi tanácsra vágysz, most itt az idő, hogy feltedd kérdéseidet, a hotelben ugyanis magasan képzett szakértők állnak rendelkezésedre. Méregteleníts iszappakolással vagy fényterápiával, majd válassz egy különleges szépítő rituálét Torhosi Tündével, aki elnyerte a legjobb spa managernek járó Blue Diamond díjat. Napközben fogyókúrás és reform-menüsort állíthatsz össze a svédasztalnál, ha egészséges falatokra áhítozol, így az alakodért sem kell aggódnod. Kell ennél több?

Bővebb információk: www.carbona.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X