Főoldal > Utazás > Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x]

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x]

0

Írta:

Az idei évben péntektől vasárnapig izgalmas keretjáték vár minden látogatót. A ját&

Az idei évben péntektől vasárnapig izgalmas keretjáték vár minden látogatót. A játék belépéskor, az Utazás kiállítás útlevelének átvételével veszi kezdetét. A játék állomásain Magyarországot és az öt kontinenst bemutató kvíz kérdésekkel, és ügyességi játékokkal kalauzol minket a világ körül a kiállítás. A feladatok helyes megoldásáért pecséteket gyűjthetünk útlevelünkben, amivel a nap végén belföldi utazást lehet nyerni.

A szórakozásról a már megszokott koncertek mellett ügyességi vetélkedők is gondoskodnak. Kipróbálhatod például mennyi idő alatt tudsz telepakolni egy bőröndöt vagy autó csomagtartót illetve milyen gyorsan fújsz fel egy nyakpárnát. A kiállítást megelőzően a facebook oldalon síutat és jegyeket is nyerhetsz a rendezvényre.
www.facebook.com/utazaskiallitas

1.jpg ()

Az idei évben, külföldi díszvendégként Szlovákiát mutatkozik be, standjukon a 2013-as kulturális főváros, Kassa látnivalóin és programjain túl helyi specialitásokkal, ételekkel és italokkal csábítják utazásra a közönséget. A kiállítás hazai díszvendége Nyíregyháza, dzsungelt idéző látványos standja megidézi a Sóstó Állatpark hangulatát. Kulturális díszvendég Kalocsa városa, mely a paprikaőrlés, hímzés és porcelánfestés bemutatásával ad ízelítőt hagyományaiból.

A belépőjegyek az egyidejű kiállításokra a Karaván Szalonra, a vadonatúj VitalExpo kiállításra és a PORT.hu Bringaexpora is érvényesek.

2.jpg ()

A kiállításra elővételben online kedvezményesen 1900 Ft helyett 1500 Ft-ért vásárolhatod meg napi jegyedet, amellyel pénzt spórolhatsz és a sorban állást is elkerülheted.

Bővebb információkért a programokról, akciókról keresd fel a weboldalt: www.utazas.hungexpo.hu, www.facebook.com/utazaskiallitas



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X