Főoldal > Utazás > Két kattintásra a kalandtól(x)

Két kattintásra a kalandtól(x)

0

Írta:

A hétköznapok ritmusában távolinak tűnik a vakáció és a kalandok ígérete, pedig ha csak

cikkbe2.jpg ()
A hétköznapok ritmusában távolinak tűnik a vakáció és a kalandok ígérete, pedig ha csak olykor néhány napra szabadságolni tudjuk magunkat, máris hosszabb, ígéretesebb a nyár és itthon is sokszorosan kamatozik a begyűjtött pozitív energia.

Szerencsére az internet egyre több kreatív megoldást kínál: a magyar fejlesztésű Drungli meglepni és inspirálni szeretne, a lelkünk mélyén élő spontaneitást csalogatja elő, néhány másodperc alatt eloszlatva azt az elképzelést, hogy a világot – de legalábbis Európát – látni túlságosan drága lenne.

cikbe.jpg ()

Készítői hisznek abban, hogy utazni bárhová sokkal jobb, mint sehová sem eljutni és hogy csodás élmények bármelyik sarkon szembejöhetnek – olyan rendszert álmodtak meg amely szó szerint két kattintással megmutatja, hová vezethet a legközelebbi kaland.

A kereső mezőbe a kiindulási várost és a dátumot beírva listázza ki az adott időpont legolcsóbb célvárosait, így sok nem szokványos uticél is szóba kerülhet, amely mégis érdekes látnivalókat és különleges élményeket kínál.

cikkbe3.jpg () 

Akár ezen a hétvégén is 25 000 forint alatt megjárhatjuk Brüsszelt, kóstolhatunk csodálatos csokoládéikból vagy söreikből és sétálhatunk a belváros bájos épületei között, de ha egész hónapra keresünk júliusban – csak jelöljük be a “Want to see the whole month” pontot – látszik, hogy Milánó csupán 4 000, Baku vagy Stockholm pedig 5-8 000 forint távolságra van.

A szenvedélyes utazónak még gyorsabb megoldás a budapest.drungli.com aloldal, ahol további beállítások nélkül, instant láthatja az adott hónap legolcsóbb járatait és hirtelen karnyújtásnyira kerül egy hosszú és szép emlékekkel teli nyár.

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X