Főoldal > EGÉSZSÉG > Indul a fogyiverseny!

Indul a fogyiverseny!

diétafogyókúraverseny
0

Írta: and

A pénzügyes csapat ErcsibőlAz öt elszánt hölgy egy japán tulajdonú, gömbcsukló és vezérműtengely gyártásával foglalkozó cég pénzügyi osztályán dolgozik. Napi 8-10 órát töltenek az íróasztal mellett. A csapat tagjai nemcsak a munkahelyükön találkoznak, szabadidejükben is rendszeresen összejárnak. Eddig még „bűnözni” is közösen bűnöztek, hiszen mindig találtak alkalmat egy kis nassolásra. Ebédelni az üzemi konyhára járnak, […]

A pénzügyes csapat Ercsiből
Az öt elszánt hölgy egy japán tulajdonú, gömbcsukló és vezérműtengely gyártásával foglalkozó cég pénzügyi osztályán dolgozik. Napi 8-10 órát töltenek az íróasztal mellett. A csapat tagjai nemcsak a munkahelyükön találkoznak, szabadidejükben is rendszeresen összejárnak. Eddig még „bűnözni” is közösen bűnöztek, hiszen mindig találtak alkalmat egy kis nassolásra. Ebédelni az üzemi konyhára járnak, ám az itt főzött ételek szerintük túlságosan kalóriadúsak. Eddig nehezen vették rá magukat a mozgásra, de megfogadták: mostantól minden más lesz!

0001894_1.jpg ()

Tagjai:
Gulyás Krisztina (37 éves, 170 cm, 100 kg)
„A cég pénzügyi igazgatójaként dolgozom, és egy 9 hónapos kislány édesanyja vagyok. A szülés után jelentős felesleg maradt rajtam, de bevallom, már előtte sem voltam nádszálalkat. Főként a munkahelyi stressz és a mozgáshiány okozza a kilóhalmozást. Az álomsúlyom 75 kg, vagyis 25 kg-ot kellene fogynom. Szeretnék tetszeni a férjemnek, hiszen mostanában kevés idő jut magamra. Emellett tisztában vagyok vele, hogy a jelentős súlyfelesleg az egészségre is ártalmas.”

Kálmán Ildikó (27 éves, 178 cm, 107 kg)
„Dunaújvárosban élek, számviteli asszisztensként dolgozom. Sokat – körülbelül 27-32 kilót – szeretnék fogyni. Tizenéves koromban egyszer már sikerült leadnom 12 kg-ot. Tavaly október végén eldöntöttem, keményen nekiállok. Nagyjából két hónap alatt lement 6 kg, ezt azóta is tartom, de lejjebb nem megy a súlyom. Remélem, mos sikerül.”

Lédeczi Gabriella (26 éves, 178 cm, 100 kg)
„Iváncsán élek a szüleimmel, könyvelőként dolgozom. Többféle módszerrel próbáltam már hadat üzenni a kilóknak, voltak is apróbb sikerek, de nem tarthatott sokáig az örömöm. Húsz kilótól szeretnék megszabadulni, méghozzá véglegesen. Ezért lenne jó elsajátítani azokat a fortélyokat, amelyekkel ez sikerülhet.”

Kovács Szilvia (29 éves, 180 cm, 121 kg)
„Mindig is voltak súlyproblémáim, kicsi korom óta dundi vagyok. Hiába sportoltam, az otthoni nagy kajálások miatt nem sok eredménye volt. Egyszer már sikerült egész jól lefogynom, aztán négy éve abbahagytam a dohányzást, majd egy évvel rá gerincsérvvel műtöttek. A sok fekvés miatt sebesen szöktek fel rám a kilók. A műtét után fél évvel elkezdtem úszni, majd kipróbáltam a spinninget is, amit imádok, de megint kiderült, hogy sérvem van.  Az elmúlt évben sikerült közel 10 kg-ot leadnom, és szeretnék még 30-35 kilótól megszabadulni.”

Nyíriné Zombori Eszter (32 éves, 152 cm, 55 kg)
„A férjemmel és a két kislányommal élek Dunaújvárosban. Szülés után, no meg az ülőmunka miatt kicsit meghíztam, és emiatt nem érzem jól magam a bőrömben. Korábban már próbálkoztam különböző fogyókúrákkal, de egyik sem volt eredményes. Szeretnék 8-10 kg-ot fogyni. Remélem, hogy a segítségetekkel sikerülni fog.”

A varrodai csapat Budapestről
Lelkes és hosszú levelet kaptunk a budapesti varrónőktől, akik fürdőruhákat varrnak a nap 8-10 órájában. Ami a munkahelyi étkezést illeti, általában mindenki otthonról hoz magának hideg vagy meleg ebédet. Főnökeik és kollégáik nagyon drukkolnak nekik, ők pedig bíznak abban, hogy sikerrel veszik majd a következő hónapok akadályait.

0001894_2.jpg ()

Tagjai:
Tarcsy Mónika (33 éves, 162 cm, 70 kg)
„Nehezen dolgoztam fel, hogy az alakom már nem a régi. Már kezdtem beletörődni, amikor olvastam a Wellness felhívását, és felcsillant a szemem. Mivel mi egy nagyon jó kis csapat vagyunk, biztos voltam abban, hogy együtt könnyebben érhetnénk el a vágyainkat. Ami engem illet, 6 éves koromtól 23 éves koromig versenyszerűen tornáztam. A fénykorom óta sajnos 12 kilót híztam. Sokféle diétát, táncot, tornát próbáltam ki kisebb-nagyobb sikerrel. 8-10 kilótól akarok megszabadulni.”

Uray Veronika (25 éves, 173 cm, 103 kg)
„18 éves koromig aktívan sportoltam, de miután abbahagytam, jöttek a kilók. Próbálkoztam én mindenfélével: citromkúrával, nullkalóriás diétával és más önsanyargató módszerekkel. Ördögi körbe kerültem, néha fogytam egy kicsit, aztán visszahíztam. Szeretném újra jól érezni magam a bőrömben, és minimum 20 kilótól megszabadulni. Persze a tengerparti nyaralás lehetősége is motivál.”

Utasi Zsuzsanna (43 éves, 156 cm, 60 kg)
„Szinte észrevétlenül ugrott fel rám 10 kiló az elmúlt években. Legalább ennyit szeretnék fogyni, hogy visszanyerhessem a régi formám. Úgy gondolom, nem kell elfogadni, hogy a súlygyarapodás a korral jár. Eddig még nem próbálkoztam fogyókúrával, mert egyedül nem mertem belevágni. Bízom benne, hogy közösen, egymást biztatva leküzdjük a nehézségeket, és sikerül megvalósítani a tervünket.”

Dienes Lászlóné, Gabi (38 éves, 167 cm, 70 kg)
„Hat évvel ezelőtt 60 kg voltam, és sokkal jobb volt a közérzetem. Nagy vágyam, hogy újra beleférjek a régi farmerjaimba, és persze szeretnék fittebbé és kiegyensúlyozottabbá válni. Úgyhogy állok elébe a versenynek!”

Kántor Izabella (35 éves, 155 cm, 65 kg)
„Sajnos a mozgásszegény életmód nagyon meglátszik rajtam. Eddig csak pár napos diétákat próbáltam, nem sok sikerrel. Szeretnék 10 kilótól megszabadulni, és egy új, egészségesebb életvitelt kialakítani. Remélem, hogy a verseny végére újra a régi lehetek.”

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X