Főoldal > EGÉSZSÉG > Ahol a ragyogásé a főszerep – KARÁT 2007

Ahol a ragyogásé a főszerep – KARÁT 2007

0

Írta:

A kiállítók kínálatában ezúttal is az arany és ezüst ékszerek szerepelnek a legnagyobb választékban. A különlegességek kedvelői olasz, indiai, görög és török ékszerek, egyedi tervezésű kollekciók, illetve különböző gyöngyök, finom csiszolású drágakövek, féldrágakövek, borostyánok között válogathatnak. A kiállítás sztárjai várhatóan a csodálatos színvilágú, muránói üvegből készült ékszerek, medálok, gyűrűk, fülbevalók lesznek. A közönség a kiállítók […]

A kiállítók kínálatában ezúttal is az arany és ezüst ékszerek szerepelnek a legnagyobb választékban. A különlegességek kedvelői olasz, indiai, görög és török ékszerek, egyedi tervezésű kollekciók, illetve különböző gyöngyök, finom csiszolású drágakövek, féldrágakövek, borostyánok között válogathatnak. A kiállítás sztárjai várhatóan a csodálatos színvilágú, muránói üvegből készült ékszerek, medálok, gyűrűk, fülbevalók lesznek.

A közönség a kiállítók többségénél jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg az ízlésének, stílusának leginkább megfelelő darabokat.

0002190_3.jpg ()

Mindazok, akik a műhelytitkok iránt is érdeklődnek, a szakiskolák és a Magyar Ötvös Szövetség standjainál tájékozódhatnak. A Budapesti Szolgáltató és Kézművesipari Szakképző Iskola tanulói „Élő ötvösműhelyben” mutatják be az ékszerkészítés mesterfogásait, a Kós Károly Művészeti Szakközépiskola standján a növendékek saját tervezésű, legújabb divatirányzat szerint készített munkáiból láthatnak ízelítőt. A Magyar Ötvös Szövetség előadásain pedig, többek között a drágakövekről, keletkezésükről, jellemzőikről tudhatnak meg érdekességeket.

Idén is a közönség szavazatai alapján dől el, melyik ékszer a KARÁT legszebbje. A benevezett alkotásokat a látogatók a kiállítás ideje alatt a helyszínen és a www.karat.hungexpo.hu  internetoldalon is értékelhetik.

A KARÁT ebben az évben is az UTAZÁS kiállítással együtt várja látogatóit, március 29-én a szakmai érdeklődőket, a további három napon pedig, a nagyközönséget is. A két kiállításra közös a belépőjegy, amely üdülési csekk ellenében is váltható. Magyar Turizmus kártyával rendelkezőknek, illetve a 70 év feletti látogatóknak ingyenes a belépés.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X