Főoldal > EGÉSZSÉG > Élj méreg nélkül!

Élj méreg nélkül!

életmódfogyókúrawellness
0

Írta:

Ági kolléganőnk állt elő az ötlettel: nézzünk körül, milyen termékeket szerezhet be, aki elszánt méregtelenítésbe fog tavasszal. És persze, rögtön próbáljuk is ki őket, ezzel is segítve nektek, hogy könnyen válasszatok. Benne voltunk, hiszen egy wellness-csapat különösen érzékeny az elraktározott mérgekre. Sokan keverik a fogyókúrát a méregtelenítéssel – én speciel hajlamos voltam a kettőt összemosni. […]

Ági kolléganőnk állt elő az ötlettel: nézzünk körül, milyen termékeket szerezhet be, aki elszánt méregtelenítésbe fog tavasszal. És persze, rögtön próbáljuk is ki őket, ezzel is segítve nektek, hogy könnyen válasszatok. Benne voltunk, hiszen egy wellness-csapat különösen érzékeny az elraktározott mérgekre.

Sokan keverik a fogyókúrát a méregtelenítéssel – én speciel hajlamos voltam a kettőt összemosni. Gondoltam, ha csak leveken élek napokig, leadok néhány kilót – tiszta sor –, ez fogyókúra. Pedig ennél sokkal többről van szó.

Amikor először voltam Visegrádon, egy léböjtkúrán, a hét végére felfedeztem, hogy milyen csodálatos „méreg nélkül” élni. (Csöndesen jegyzem meg, hogy ehhez azért túl kellett élni az első három napot, amikor ébren is ételekről álmodtam…)

Egy hét az erdő közepén, mindennap túra a hegyre, torna és szauna, mindehhez natúr zöldséglevesek és semmi autózaj… Persze, fogytunk sokat, de ez elhanyagolható volt a többi változáshoz képest. Nyugodtabbak lettünk. Kisimultunk, szebb lett a bőrünk és jól aludtunk. Aki végigböjtölt már egy tisztítókúrát, megtapasztalhatta ezt a felemelő érzést.

Szóval, itt az ideje, hogy te is elkezd. Mondjuk ma. Segítséget a 49. oldalon találsz hozzá.

És kíváncsian várjuk a tapasztalataitokat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X