Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 módszer a fiatal bőrért

5 módszer a fiatal bőrért

bőrfiatalításbőrszépítés
0

Írta:

A bőr a szervezet védőburka, az érzékelés és a kiválasztás szerve. Ki van téve káros környezeti hatásoknak, csúnya, ha stresszes vagy, de meghálálja, ha figyelsz rá és  kiegyensúlyozott vagy. A bőr a párolgás és az izzadás segítségével szabályozza a test hőmérsékletét, segít megszabadulni a méreganyagoktól és fenntartani a szervezet belső egyensúlyát. A bőrsejtek gyors újratermelődéséhez […]

A bőr a szervezet védőburka, az érzékelés és a kiválasztás szerve. Ki van téve káros környezeti hatásoknak, csúnya, ha stresszes vagy, de meghálálja, ha figyelsz rá és  kiegyensúlyozott vagy.

A bőr a párolgás és az izzadás segítségével szabályozza a test hőmérsékletét, segít megszabadulni a méreganyagoktól és fenntartani a szervezet belső egyensúlyát. A bőrsejtek gyors újratermelődéséhez szükséges a megfelelő, vitamindús táplálkozás, a jó vérkeringés és a kiegyensúlyozott lelkiállapot. Bőröd jelzi belső szerveid állapotát is: az ödémás szem a vízháztartás és a vese egyensúlyhiányára, az enyhén puffadt, sötét karikák allergiára utalhatnak. A karikás szem figyelmeztet arra is, ha túlhajszolod magad és stresszes vagy.  Bőröd általános állapota utalhat a tüdő, a vastagbél, a máj és a vesék működésének problémáira is.

A technika segítségével, tudatos táplálkozással, ma már könnyen és hatékonyan tudsz javítani bőröd állapotán.

Bőrszépítő praktikák

Villanófénnyel a szarkalábak ellen
Hogyan hat?
A villanófényes kezelések alkalmasak értágulatok és pigmentfoltok kezelésére, bőrfiatalításra, végleges szőreltávolításra  Egyenletessé teszi a bőrstruktúrát, ránctalanító  hatásúak. A leghatásosabb eredmény a szem környéki szarkalábak kezelésénél érhető el.

Előnye: megszüntethetők vele a visszafordíthatatlannak tűnő egyéb bőrproblémák is pl: értágulatok, akné, pigmentelváltozások. Kíméletes, nincs és nem áll fenn az allergia kiváltásának veszélye sem.
Ára: a végleges szőrtelenítés alkalmanként már (a kezelt területtől függően)5000-50.000 Ft

Bőrfiatalítás hideglézerrel

0005048_1.jpg ()

Hogyan hat? 
A bőrrejuvenáció a kötőszövet rugalmasságának kezelésére,  a kollagén és az elasztikus rostok mennyiségének fokozására, aktiválására és a sejtújraképzésre nyújt megoldást.
Előnye: a kezelés fájdalmatlan, a beavatkozásnak nincs mellékhatása, az eredmény azonnal látható, és 4-6 hétig garantált.
Ára: 25.000-50.000 Ft-ig  

IPL villanófényes pigmenteltávolítás
Hogyan hat?
A bőrfelületen lévő egészséges eredetű pigment foltokat kíméletesen tünteti el.
Mi történik?
A zselézett felületen a lámpatesttel egymás melletti fényimpulzusokkal lefedjük a bőrt -minimális átfedésekkel.
Előnye: Minimális az irritáció, maximális a hatékonyság.
Hátránya: A kezelést követően bőrvörösödés következik be a pigmentált foltok mellett. 10-14 nap alatt áll vissza a bőr.

Villanófényes akné kezelés
Hogyan hat?
A pattanásos bőr kezelésekor az annak hátterében álló faggyúmirigyek körül lévő gyulladás mérséklődését váltja ki.
Mi történik?
Csökkenti a faggyú termelődését és elpusztítja a gyulladást keltő baktériumokat
Előnye: Fokozza a szervezet immunreakcióját.
Hátránya: Nyáron nem ajánlott, a kezelés alatt nem mehetünk napra.
Ára: 10.000-15.000 Ft között

Hajszálerek eltüntetése villanófénnyel
Hogyan hat?
A villanófény a hemoglobinban nyelődik el.
Mi történik?
A villanófény energiája elnyelődik a kapillárisokban és ott hővé alakulva a kapilláris belső falát elpusztítja, ennek következtében a hajszálerekek összehúzódnak, elzáródnak, majd felszívódnak.
Előnye:
A kezelt felületet folyamatosan hűtik, ezért csak minimális fájdalommal, kellemetlenséggel jár.
Hátránya: A kezelések között 6-8 hétnek kell eltelnie.
Ára: 15.000-20.000 Ft között

Az árak tájékoztató jellegűek, mindenhol érdemes először felmérni a terepet, mert az árak színvonaltól függően is változnak.


További cikkeink a témában

synlab

Allergiás? De mégis mire? (x)

Írta:
0

Az allergiás reakciók jól kezelhetőek, ha tudatában vagyunk saját szervezetünk reakcióinak, ugyanakkor esetenként igen súlyos is lehet, ha nem áll rendelkezésre a megfelelő gyógyszer vagy nem ismerjük fel a jelenséget. Szakértőnkkel, Szász Mátéval, a SYNLAB biológusával beszélgettünk az allergiás tünetek tudatosabb kezeléséről és a lehetséges vizsgálatok elvégzéséről.

Kövess Facebook-on!
X