Főoldal > EGÉSZSÉG > Szépítő ajándéktipp

Szépítő ajándéktipp

ajándéktestápoló
0

Írta:

1. Válassz bázisolajat!Ez az olajféle különböző növényekből készül hideg sajtolással, és már önmagában tápláló hatású. Válogass az édes mandula-, a jojoba-, a mogyoró- és a búzacsíra olajai közül, amelyek jó hatással vannak a fáradt, igénybevett bőrre.  2. A tökéletes kence lelke: a finom illóolajKutasd fel a megfelelő illóolajat: burkolja kellemes illatfelhőbe viselőjét és legyen gyógyító, hatású. A geránium, […]

0007408_1.jpg ()

1. Válassz bázisolajat!
Ez az olajféle különböző növényekből készül hideg sajtolással, és már önmagában tápláló hatású. Válogass az édes mandula-, a jojoba-, a mogyoró- és a búzacsíra olajai közül, amelyek jó hatással vannak a fáradt, igénybevett bőrre. 

2. A tökéletes kence lelke: a finom illóolaj
Kutasd fel a megfelelő illóolajat: burkolja kellemes illatfelhőbe viselőjét és legyen gyógyító, hatású. A geránium, a levendula, a mirrha, a pacsuli, a szantálfa, a teafa  bőrregeneráló hatásúak. Nézz szét alaposan az üzletek polcain, hogy  megtaláld a barátnőd bőrtípusának és lelki alkatának megfelelő illatot.

3. Keverd ki és töltsd üvegbe!
Már csak egy csinos kis üvegcsére van szükséged, és kezdődhet a varázslat: 100 ml bázisolajhoz keverj 15-30 csepp illóolajat, és zárd le az üveg tetejét. 

Tipp: az olajokat fürdés után nedves bőrre érdemes felvinni, mert a kitágult pórusokon keresztül könnyebben felszívódnak a hatóanyagok. A kencét egy lazító masszázshoz is kötelező bevetni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X