Főoldal > EGÉSZSÉG > Szex és a Tao – Férfias önmegtartóztatás

Szex és a Tao – Férfias önmegtartóztatás

csókmagömlésszextao
0

Írta:

Az ejakuláció szabályozásának titka A bölcsek Kínában úgy tartják, hogy a férfi egyik legfontosabb élet-nedve, ereje az ondója: s mint ilyet, nem szabad pazarolni. Egy-egy beteljesedett együttlét után, nem csoda, ha gyakran azt tapasztaljuk, hogy kedvesünkön kitör a fékezhetetlen álomkór. Erre a kínai tanítás nem azt javasolja, hogy a férfi fogja vissza a szexuális életét vagy […]

Az ejakuláció szabályozásának titka

0006988_1.jpg ()

A bölcsek Kínában úgy tartják, hogy a férfi egyik legfontosabb élet-nedve, ereje az ondója: s mint ilyet, nem szabad pazarolni. Egy-egy beteljesedett együttlét után, nem csoda, ha gyakran azt tapasztaljuk, hogy kedvesünkön kitör a fékezhetetlen álomkór. Erre a kínai tanítás nem azt javasolja, hogy a férfi fogja vissza a szexuális életét vagy ritkábban éljen át gyönyört: akármilyen hihetetlen, az önmegtartóztatás csak a magömlésre vonatkozik. A kínaiak ugyanis azt állítják, hogy a beteljesülésnek nem feltétele az ejakuláció, annak szabályozása – például meditációval -  megtanulható.

Ennek előnyeit aligha kell ecsetelni: a szeretkezést nem árnyékolja be a férfi részéről a korai magömlés félelme, a nő részéről a nem kívánt terhesség, miközben gyarapszik a  férfi életereje, és így sokáig maradhat egészségest, tettre kész.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X