Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 tipp az első randihoz

5 tipp az első randihoz

0

Írta:

Az első randi mindig izgalmas esemény, hiszen ha ezen az estén nem vagytok szimpatikusak egymásnak, akkor valószínűleg folytatás sem lesz. Hogy segítsünk csökkenteni a találka előtti órák feszültségét, összegyűjtöttük az első randi előtt leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Hová menjünk? A kötetlen beszélgetésre egy hangulatos étterem a legalkalmasabb, ám ha még nem nagyon ismeritek egymást, a dolog […]

Az első randi mindig izgalmas esemény, hiszen ha ezen az estén nem vagytok szimpatikusak egymásnak, akkor valószínűleg folytatás sem lesz. Hogy segítsünk csökkenteni a találka előtti órák feszültségét, összegyűjtöttük az első randi előtt leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Hová menjünk?

A kötetlen beszélgetésre egy hangulatos étterem a legalkalmasabb, ám ha még nem nagyon ismeritek egymást, a dolog könnyen kínos hallgatásba és témakeresgélésbe fulladhat. Ezért válasszatok inkább aktív programot – egy állatkerti séta, laza bowlingozás, futás a szabadban –  biztosan elegendő beszédtémát biztosít, amíg jobban egymásra hangolódtok.

Mit vegyek fel?

0008535_1.jpg ()

A randira készülő nők számára az első nagy megmérettetés a megfelelő ruha kiválasztása. Hiába roskadoznak a gardróbod fogasai a vadonatúj ruháktól, ilyenkor rendszerint nem találsz semmi alkalomhoz illőt. Próbálj minél csinosabb ruhát választani, de ne öltözz túl, és ne ezen az estén akarj a stílusodtól idegen öltözékkel kísérletezni. Ha farmerban és pulcsiban jársz, ne feszengj nagyestélyiben és tíz centis magas sarkú cipőben: egy elegáns, szexi felsővel és csinos szoknyával ugyanolyan hatást érhetsz el. Sőt!

Hogyan viselkedjek?

Ne próbálj sem mesterkélten vidámnak, sem feltűnően intelligensnek látszani – ha ez nem belülről fakad, a partnered előbb-utóbb észreveszi az átverést. Ha étterembe mentek, eszedbe se jusson a diétádra hivatkozva visszautasítani a finom falatokat. Válassz olyan ételt, amellyel lelkiismeretfurdalás nélkül jóllakhatsz. Nincs értelme annak, hogy a randiról hazaérve kifoszd a hűtőt és a  férfiak sem kedvelik az olyan nőket, akik  finnyáskodnak az étel felett.

Miről beszélgessünk?

Nincs kínosabb annál, mint egymással szemben ülve beszédtémákon törni a fejed. Ha friss az ismeretség, még a randi előtt gondolkodj témákon – így könnyedén előrukkolhatsz valami vicces sztorival vagy érdekes hírrel. Vigyázz, hogy ne tegyél föl túl személyes kérdéseket (pl. hány barátnője volt), és ne feszegess olyan témát, amelyekről partnered láthatóan nem akar beszélni. Te se az első randin számolj be az összes volt kapcsolatodról – ha már elég intim lesz köztetek a viszony, úgyis ő fog rákérdezni a dologra.

Baráti puszi, csók, szex – meddig mehetek el?

Ha vonzódsz a partneredhez, és nagyon vágysz a szexre, nincs akadálya a romantikus légyottnak – a védekezésről is előre gondoskodj –  de ne feledd, hogy azok a kapcsolatok, amelyek gyors beteljesülést ígérnek, általában nem túl hosszú életűek.  Ha komolyan érdeklődsz valaki iránt, tanácsos várni egy kicsit, hogy alaposabban megismerhessétek egymást.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X