Főoldal > EGÉSZSÉG > Vagyonhoroszkóp márciusra

Vagyonhoroszkóp márciusra

anyagihoroszkóppénzwellness
0

Írta:

A hónap jegye: A HalakA Halak jegy szülöttei túlságosan érzékenyek, legtöbbjük sorsában felismerhető, hogy felemelkedések és zuhanások követik egymást. Sok esetben a házasság sem hoz kiegyensúlyozottságot számára. Elvágyódás jellemzi, ezért utazik szívesen távoli tájakra. Jól kijön: a Rákkal, a Bikával, a Bakkal, a másik Halakkal Karmikus kapcsolat fűzi: a Szűzhöz Kényes az egyensúlya: az Oroszlánnal, […]

A hónap jegye: A Halak
A Halak jegy szülöttei túlságosan érzékenyek, legtöbbjük sorsában felismerhető, hogy felemelkedések és zuhanások követik egymást. Sok esetben a házasság sem hoz kiegyensúlyozottságot számára. Elvágyódás jellemzi, ezért utazik szívesen távoli tájakra.

  • Jól kijön: a Rákkal, a Bikával, a Bakkal, a másik Halakkal
  • Karmikus kapcsolat fűzi: a Szűzhöz
  • Kényes az egyensúlya: az Oroszlánnal, a Nyilassal, a Mérleggel, a Skorpióval
  • Hidegen hagyja: a Vízöntő, a Kos, az Ikrek

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Átláthatatlan helyzet alakul ki a pénzügyeket illetően, még az is lehet, hogy a munkahelyeden nem fizetnek, vagy az új helyen nem tartják be a szabályokat.

0009142_1.jpg ()

Bika (IV. 21. – V. 21.)
A pénzt talán soha nem tudtad olyan jól beosztani, mint most. A munkahelyeden nagy felfordulás várható, légy résen, és igyekezz a megfelelő oldalra állni.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Váratlanul új munkalehetőség adódik, ahol végre megmutathatod, mit tudsz. Az sem esik nehezedre, hogy esetleg új iskolát, tanfolyamot kell elvégezned hozzá.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Kiváló a hónap szerződéskötésre, utazásra. Minden, amihez a nevedet adod, most sikeres és eredményes lesz. Készülj fel egy váratlan kiadásra, különösen, ha tanulsz, vagy külföldre utazol.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
A munkahelyeden nem zajlik minden zavartalanul. Kőkemény küzdelmeket kell folytatnod, és olyan dolgot kell csinálnod, amihez nem fűlik a fogad.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
A munkahelyeden megszorító intézkedések várhatók. Igyekezz alkalmazkodni az új körülményekhez, és próbálj meg kevesebből kijönni.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
A munkahelyeden óriási harcokra van kilátás, még az is megtörténhet, hogy az új főnököddel nem értesz mindenben egyet, de kénytelen leszel hozzá alkalmazkodni.

0009142_2.jpg ()

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Ingatlanügylet vagy a családban történő változások miatt több lesz a kiadásod, és szinte ez foglalja le minden gondolatodat.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Talán nem minden alakul úgy a munkahelyeden, ahogyan eltervezted, de nincs okod panaszra. A körülményekhez képest jó teljesítményt nyújtasz, és ez stabilizálja a helyzetedet.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Minden figyelmed a bankszámlád körül forog, ami nem csoda, hiszen olyan dologba vágod a fejszéd, amely rengeteg kiadással jár. Figyelned kell, hogy ne verjenek át.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Ne adj, és ne is kérj kölcsönt. Hatósági ellenőrzés várható, ezért figyelj oda, hogy minden szabálynak eleget tegyél. Az értéktárgyaidra ügyelj jobban, mert meglophatnak.

Halak (II. 19. – III. 20.)
A munkában végre elismernek, új lehetőséget kapsz, amivel bizonyíthatod, hogy milyen rátermett és tehetséges vagy. Az anyaginál fontosabb lesz az erkölcsi elismerés.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X