Főoldal > EGÉSZSÉG > A tavaszi színek és a szex

A tavaszi színek és a szex

erotikapárkapcsolatszex
0

Írta: and

A szem idegszövetében található csapok alakítják a fényhullámokat színekké. Szakemberek szerint a különböző hullámhosszú fényenergia befolyásolja a tobozmirigy és az agyalapi mirigy működését, s ezen keresztül a szervezet hormonháztartását. A színek hatása így befolyásolja a kedélyt, érzelmeket, gondolkodást. A piros szín izgatja, serkenti, melegíti a testet. Gyorsítja a szívritmust, légzést. Hozzáértők szerint egyértelmű a nemi […]

0009353_1.jpg ()

A szem idegszövetében található csapok alakítják a fényhullámokat színekké. Szakemberek szerint a különböző hullámhosszú fényenergia befolyásolja a tobozmirigy és az agyalapi mirigy működését, s ezen keresztül a szervezet hormonháztartását. A színek hatása így befolyásolja a kedélyt, érzelmeket, gondolkodást.

  • A piros szín izgatja, serkenti, melegíti a testet. Gyorsítja a szívritmust, légzést. Hozzáértők szerint egyértelmű a nemi vágyat élénkítő, szexualitást serkentő hatása.
  • A napfény színe, a sárga, energiával tölti fel szervezetünket, javítja kedélyállapotunkat.
  • A narancssárga csökkenti a fáradtságot és étvágynövelő hatású. Szakértők szerint, a piros után, a szexuális vágyakat leginkább serkentő szín.
  • A zöld a tavasz, a megújulás, a kezdetek színe. Nyugtató hatása ismert. Csökkenti a fáradtságot és depressziót.
  • A tavaszi égbolt világoskék színe szintén nyugtató, kedélyjavító, teljesítménynövelő hatású.

Újítsd meg szerelmi fészketeket néhány szexuális vágyat serkentő, kedélyjavító, színes kiegészítővel és a kívánt hatás nem marad el!

Színekkel a gyógyulásért!
Minden színnek sajátos rezgésszáma van, amely csak rá jellemző – ezek a rezgések hatással vannak az emberi szervezetre is. A színterápiás kezeléseken is a színek gyógyító hatását használják ki a szakemberek: egyes színek energiával töltenek fel, míg mások megnyugtatnak, ellazítanak. Használd ki te is jótékony hatásukat az öltözködésedben, lakásod berendezésénél, vagy ha úgy adódik betegség esetén is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X