Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 tipp az izgalmas együttlétért

3 tipp az izgalmas együttlétért

szex
0

Írta:

Szeretnél végre feloldódni az ölelésben? Régen volt már részed igazi őrjítő szeretkezésben? Akkor itt az ideje, hogy végre olyan dolgokat is kipróbáljatok a pároddal, amelyekre talán mindig is vágytatok, de nem mertétek egymásnak elmondani. Ha igazán szoros és őszinte a kapcsolatotok, akkor nem lehet baj belőle! 1. tippünk – Erotikus filmek szigorú szabályokkal Tudtad, hogy a […]

Szeretnél végre feloldódni az ölelésben? Régen volt már részed igazi őrjítő szeretkezésben? Akkor itt az ideje, hogy végre olyan dolgokat is kipróbáljatok a pároddal, amelyekre talán mindig is vágytatok, de nem mertétek egymásnak elmondani. Ha igazán szoros és őszinte a kapcsolatotok, akkor nem lehet baj belőle!

1. tippünk – Erotikus filmek szigorú szabályokkal

0010040_1.jpg ()

Tudtad, hogy a férfiak legalább 21 százaléka rendszeresen néz pornófilmet vagy meztelen képeket a számítógépén? Netán már rajta is kaptad párodat, miközben egy-egy ilyen „alkotást” bámult tágra nyílt szemmel? Nem csoda, ha először megijedsz, hiszen a legtöbb pornófilm egyszerű szexuális eszköznek mutatja a nőket, akiknek ráadásul tökéletes testük van, és úgy szexelnek, ahogy az átlag ember soha nem fog. Ne hagyd magad! Vágj vissza: egy-egy buja estéhez te is vedd igénybe a filmipar termékeit!

+ Menj el a DVD-kölcsönzőbe, és válassz ki egy erotikus filmet. Fontos, hogy ne pornó legyen, hanem igazi, lágy, erotikus film. Este várd a kedvesedet egy finom, könnyű  vacsorával, majd vezesd be a hálószobába, ahol már peregnek is a film első kockái! Kényelmesen dőljetek el az ágyon és mozizzatok! A többi rátok van bízva…

Mire figyelj?
A közös filmnézés ne váljon mindennapos programmá. A kellemes időtöltés így hamar elveszítheti izgalmasságát, vagy pedig egy idő után szinte függőséggé válik: képtelenek lesztek erotikus filmek nélkül igazán élvezni a szexet!

2. tippünk – Beszélj nyíltan!
Még soha nem suttogtál izgató szavakat párod fülébe? Akkor itt az ideje, hogy kipróbáld, mert egy-két szó néha jobban fel tud pörgetni egy párt az ágyban, mint bármi más. Hogy miért? A szexuálpszichológusok szerint a szexuális tartalmú szavak azért hatnak így az emberekre – főleg a nőkre -, mert valahol mélyen még mindig él az a meggyőződés, hogy a szeretkezésről nem illik beszélni. Pedig néha igazán hasznos, hiszen ez a legjobb mód arra, hogy tudasd partnereddel azt, hogy mire is vágysz igazán az adott pillanatban!

+ Ha eddig nem beszéltetek egymás előtt ilyen nyíltan, akkor most se vágjatok bele a közepébe! Először csak magadban mormold a szavakat, majd halk, gyengéd erotikus célzásokkal bombázd a kedvesed. Ha ő is benne van a játékban, akkor minden bizonnyal válaszolni fog!

Mire figyelj? Ne durvuljon el nagyon a játék! Ugyan vannak olyan párok, akik trágárabbnál trágárabb szavakkal illetik egymást, jobb, ha ezt előre megbeszélitek, nehogy sértődés legyen a dologból!

3. tippünk – Táncolj, mutasd meg magad!
A sztriptíz igenis hasznos dolog! Az erotikus mozdulatokat lejtő nő látványa ugyanis igazi ajzószerként hat a férfiakra! Ráadásul a sztriptíz edzésnek sem utolsó: a szexis tánc mozdulatai jól átmozgatják az egész tested, elsősorban a csípő, a comb és a fenék tájékon.

+ Mielőtt bemutatod partnerednek legújabb tudományodat, alaposan sajátítsd el a lépéseket! Ma már  vásárolhatsz olyan DVD-t, amelyről te is megtanulhatod a sztriptíz alapjait! Gyakorolj, és ha úgy érzed, készen állsz a „bemutatóra”, végy egy szexi fehérneműt és kapcsold be a zenét!

Mire figyelj?  Kezdd az alaplépésekkel, néhány mozdulat ugyanis könnyen balesetet okozhat, ha nem vagy elég óvatos! Előtte ne felejts el bemelegíteni! Pontosan úgy, mintha edzésre készülnél fel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X