Főoldal > EGÉSZSÉG > Érzelmi horoszkóp áprilisra

Érzelmi horoszkóp áprilisra

0

Írta:

A hónap jegye: A KosAz állatöv romantikus álmodozója, aki gyakran jár a fellegekben. Önzetlen, mindenkin segít, aki rászorul, család- és társaságszerető. Álmodozó természetéből fakad, hogy gyakran épít légvárat és bizony nem egyszer éri csalódás, ha megalapozatlan tervei kudarcba fulladnak. Kifinomult ízlése van, ami művészi érzékenységének köszönhető. Jól kijön: az Oroszlánnal, a Nyilassal, az Ikrekkel, egy […]

A hónap jegye: A Kos
Az állatöv romantikus álmodozója, aki gyakran jár a fellegekben. Önzetlen, mindenkin segít, aki rászorul, család- és társaságszerető. Álmodozó természetéből fakad, hogy gyakran épít légvárat és bizony nem egyszer éri csalódás, ha megalapozatlan tervei kudarcba fulladnak. Kifinomult ízlése van, ami művészi érzékenységének köszönhető.

Jól kijön: az Oroszlánnal, a Nyilassal, az Ikrekkel, egy másik Kossal.
Karmikus kapcsolat fűzi: a Skorpióhoz.
Kényes az egyensúlya: a Bikával, a Mérleggel, a Halakkal, a Szűzzel.
Hidegen hagyja: a Bak, a Vízöntő, a Rák.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Attól félsz, hogy ha nem tartod kézben a dolgokat, valamiből kimaradhatsz, vagy ha engedsz kedvesed kívánságainak, túlságosan kiszolgáltatottá válsz. Ettől mások szemében önzőnek tűnhet a viselkedésed.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Ebben a hónapban minden a szerelemről és a szenvedélyről szól. Ehhez persze az szükséges, hogy kellően nyitott légy és ne térj ki a kínálkozó lehetőségek elől.

0009662_1.jpg ()

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Hangulatod gyorsan változik: egyik percben még depressziósan keseregsz a jövődről, a másikban meg vidáman tombolsz. Mindezt nem a párod viselkedése vagy hangulata befolyásolja.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Olyan kérdésekre kell most választ találnod, amelyek elől legszívesebben elmenekülnél. Ne dugd a fejed a homokba!

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Most jött el a közös fészek kialakításának ideje, összeköltözés várható a külön élő szerelmeseknél. A hónap közepén a szokásosnál intenzívebb lesz a szerelmi életed.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Több társasági meghívásnak kellene eleget tenned, de most sajnálod az időt ilyesmire. Úgy érzed, minden egyes távolléttel a kedvesedet rövidíted meg. A legjobb megoldás, ha őt is viszed magaddal, ahová csak lehet.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Olyasmivel vádolod a kedvesed, amiben ártatlan, vagy egy régen lezárult ügyet veszel újra elő. Pedig ha nem vagy hajlandó továbblépni, a családi béke nem áll helyre egyhamar.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Mivel a munkádban most kevéssé vagy eredményes, inkább a szerelemben igyekszel sikert elérni. Jól érzed, hogy ezen a téren a tiéd lehet a főszerep.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Néhány álmatlan éjszakát hoz majd ez a hónap: kedvesed nehezen törődik bele, hogy mindig a saját fejed után mész, és kész tények elé állítod. Szerencsére könnyen megtalálod a módját, hogyan engeszteld ki.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Kissé kedvetlen, pesszimista hangulatban vagy mostanában, és ezzel elbátortalanítod azokat is, akik közeledni szeretnének hozzád. Próbáld megtalálni a közös hangot kedveseddel, hogy újra helyreálljon köztetek a harmónia.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Egyelőre nem úgy alakulnak a dolgok a párkapcsolatodban, ahogyan remélted. Valamiért nagyon nehezen oldódik a kezdeti görcsösséged.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X