Főoldal > EGÉSZSÉG > Gazdagság vagy spórolás vár rád? Májusi vagyonhoroszkópunk elárulja!

Gazdagság vagy spórolás vár rád? Májusi vagyonhoroszkópunk elárulja!

ezotériahoroszkópmájuspénz
0

Írta:

A hónap jegye: BikaA jegy szülöttei hajlamosak arra, hogy a szokások rabjává váljanak. Teherbírók az élet valamennyi területén, jószívűek és bőkezűek, szívességekkel halmozzák el a partnerüket. Cserébe hűséget és következetességet várnak el. Amit különösen szeret: A hagyományos ételeket, jól főz.Erőssége: A legőrültebb helyzetben is megőrzi hidegvérét, és képes higgadtan cselekedni. Kos (III. 21. – IV. […]

0010763_2.jpg ()

A hónap jegye: Bika
A jegy szülöttei hajlamosak arra, hogy a szokások rabjává váljanak. Teherbírók az élet valamennyi területén, jószívűek és bőkezűek, szívességekkel halmozzák el a partnerüket. Cserébe hűséget és következetességet várnak el.

Amit különösen szeret: A hagyományos ételeket, jól főz.
Erőssége: A legőrültebb helyzetben is megőrzi hidegvérét, és képes higgadtan cselekedni.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Sajnos nem kapsz annyi pénzt az elvégzett munkádért vagy az ötleteidért, amennyi járna. Most egy jóbarátodban is csalódnod kell anyagi ügyekkel kapcsolatban.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Egy korábban elvégzett munkáról kiderül, hogy nem úgy képzelték, ahogy te megoldottad, de ez anyagilag nem érint téged negatívan.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Ne menj bele szabálytalan ügyletbe, és most közös vállalkozásba se kezdj, mert te jársz rosszabbul anyagilag.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Most mindent megteszel azért, hogy legyen mit aprítanod a tejbe, ez akár még a párválasztásodat is befolyásolhatja.

0010763_1.jpg ()

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
A munkahelyeden olyasmit kell megtenned, amit kellemetlennek érzel, de a sors a segítségedre siet, és ügyesen megoldod a helyzetet. Adóellenőrzésre van kilátás, légy körültekintő.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)
A külföldi utazásod a tervezettnél többe kerül. Előfordulhat, hogy olyan dologra kell pénzt kiadnod, amelynek az ára csak később térül meg.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Még mindig szorosra kell húznod a nadrágszíjat, annak ellenére, hogy a környezetedben néhányan most jóval több luxust engedhetnek meg maguknak.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Hajlamos leszel a túlzásokra, és olyan dolgokra adsz ki pénzt, amelyet nemcsak a családtagjaid, de az ismerőseid is őrültségnek tartanak. Ez némi feszültséget idézhet elő.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
A munkahelyeden nem fogsz annyi pénzt kapni, mint amennyi a tudásodért és a lelkesedésedért járna. De a helyzeted hamarosan stabilizálódik, és nagyobb külföldi utazást is megengedhetsz magadnak.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Zavaros helyzet alakulhat ki a pénzügyeid terén, és nehezen tudod előteremteni a szükséges pénzt.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Váratlan bevételhez jutsz, ami boldoggá tesz. Anyagilag az utóbbi időben nem voltál túl jó helyzetben, ezért különösen jól jön most az új lehetőség.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Az elmúlt hónapokban tovább nyújtóztál, mint ameddig a takaród ért, ezért most jobban oda kell figyelned, mire adsz ki pénzt. Előfordulhat, hogy munkahelyi megszorítások miatt csökkennek a bevételeid.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X