Főoldal > EGÉSZSÉG > Íme az idei szépségkirálynő!

Íme az idei szépségkirálynő!

miss worldszépségkirálynőválasztás
0

Írta:

Megkoronázták a legszebb magyar lányt. 21 órakor 21 lélegzetelállítóan gyönyörű lány részvételével kezdetét vette az RTL Klubon az első összevont szépségverseny, azaz A Királynő. A tét nem kevesebb volt, mint az, hogy ki képviselje hazánkat a nemzetközi megmérettetéseken a Miss Earth-ön, a Miss Universe-en, és a legrangosabb szépségversenyen, a Miss World-ön. Több, mint 2000 lány […]

Megkoronázták a legszebb magyar lányt. 21 órakor 21 lélegzetelállítóan gyönyörű lány részvételével kezdetét vette az RTL Klubon az első összevont szépségverseny, azaz A Királynő. A tét nem kevesebb volt, mint az, hogy ki képviselje hazánkat a nemzetközi megmérettetéseken a Miss Earth-ön, a Miss Universe-en, és a legrangosabb szépségversenyen, a Miss World-ön.

0011337_1.jpg ()

Több, mint 2000 lány jelentkezett a versenyre, az ország minden pontjáról. A döntőbe jutott 21 lányt a nemzetközi szabályoknak megfelelően egy 12 tagú zsűri pontozta. Nem volt könnyű dolguk, a lányok alakját, arcát, kisugárzását, színpadi mozgását és kommunikációs képességeit pontozták. A szigorú zsűri mellett a közönség is kiválaszthatta a kedvencét. A nézők Gégény Nikolettát találták a legszebbnek.

A 21 gyönyörű hölgy rengeteget dolgozott azon, hogy egyikükből királynő válhasson. Komoly felkészülési időszak áll mögöttük, a balatonkenesei táborban nem csak a szép mozgást, a sminkelés fortélyait vagy éppen a helyes táplálkozás alapjait tanulták meg, hanem egy-egy színpadi produkció koreográfiáját is.

A Királynőről, Szilviről kiderült, hogy édesapja portugál származású, ezért folyékonyan beszél portugálul és angolul. Az édesanyja AIDS kutatóként dolgozott. Szilvi elmondta, hogy hobbija a festészet és a póker, ha pedig ő lenne a királynő olyan szervezetet támogatna, ami a klímaváltozás káros hatásai ellen harcol.

Fotók: RTL Klub


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X