Főoldal > EGÉSZSÉG > Trendtippek 2008 nyarára

Trendtippek 2008 nyarára

divatötlözködés
0

Írta:

Oda már eljutottál, hogy lemondasz az alakodat veszélyeztető ételekről? Itt az ideje, hogy az öltözködésedben is változtass kicsit! 5 trendtippet adunk most ahhoz, hogy te is bombázó lehess a nyár esti partikon, és a hétköznapi rohanások közben is remekül nézz ki! Sárga minden mennyiségben!Figyelem! A ruháid ne a finom, kislányosan, pasztelles sárga színűek legyenek! Ne vaníliafogylaltnak, […]

Oda már eljutottál, hogy lemondasz az alakodat veszélyeztető ételekről? Itt az ideje, hogy az öltözködésedben is változtass kicsit! 5 trendtippet adunk most ahhoz, hogy te is bombázó lehess a nyár esti partikon, és a hétköznapi rohanások közben is remekül nézz ki!

Sárga minden mennyiségben!
Figyelem! A ruháid ne a finom, kislányosan, pasztelles sárga színűek legyenek! Ne vaníliafogylaltnak, hanem üde, napsárga virágnak öltözz! Ha nem festesz jól egy sárga pólóban, mert a hajad és a bőröd színéhez nem passzol, válassz sárga kiegészítőket: táskát, balerina cipőt, nyári kabátkát vagy vidám karkötőket!

Görögös fazonú ruhák
Igazán nőiEs leszel, ha ruhatáradban főszerepet adsz egy, a válladat kihangsúlyozó görög fazonú ruhának. Lapos szandállal vagy magassarkú cipővel is hordhatod ezt a fazont és választhatod a hosszú vagy a rövid verzióját is. Ennek a ruhatípusnak jellemzője, hogy az egyik vállat szabadon hagyva viselőjét igazán szexi istennővé varázsolja! Számos filmcsillag elegáns díjkiosztókon vonul végig a vörös szőnyegen ilyen ruhakölteményekben!

0011201_1.jpg ()

Rövid dzseki
Enélkül ne is kezdj bele a nyárba! A rövid dzsekit viseld régi farmerkabátod helyett, szoknyával vagy nadrággal, hosszú vagy háromnegyedes ujjhosszal is akár! Minden alkalomra találsz ilyet az üzletekben: ha elegáns lennél, válassz feketét, ha bohókás napod van, vegyél színes, nyomott mintásat! Kitűzővel, sállal bolondítsd meg!

Karkötőt karkötővel
A kezeden ne is viselj mást, csak karkötőt! Lehet fából, lehet gyöngyökből, ezüstből vagy műanyagból és lehet fonott, szövött. Választhatsz egy vastagot vagy sok kicsi vékonyat – a lényeg, hogy legyen feltűnő és passzoljon a ruhádhoz! Napközen az irodában, és este a szórakozóhelyen is feltűnést kelthetsz egy jól választott kiegészítővel!

Légy egyedi!
Olcsóbb és egyedibb ruhákat ne a sokak által látogatott üzletekből válogass! Szánj egy szombat délelőttöt vagy egy péntek délutánt arra, hogy feltérképezed a közeledben lévő turkálókat! Különleges darabokra bukkanhatsz, melyek garantáltan nem jönnek majd szembe veled az utcán!

Szeretnél még többet megtudni arról, hogy mit viselj idén a strandon, a partikon és a munkahelyeden? A neten szeretnéd böngészni a hazai üzletek kínálatát? Látogass el a www.cosmo.hu oldalra, ahol mindent megtudhatsz a trendekről! Katt ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X