Főoldal > EGÉSZSÉG > Mit árul el a karmád?

Mit árul el a karmád?

karmaönismeretpszichológia
0

Írta:

Elgondolkodtál már azon, hogy vajon miért születtél éppen abba a családba, amelyiknek tagja vagy? Ahhoz, hogy a családi kapcsolatainkat megértsük, a vitás kérdéseket rendezni tudjuk, a sértődöttségen túllépjünk, először önmagunkat, valamint az örökül kapott karmánkat kell megismernünk. Persze a karma nem azt jelenti, hogy tehetetlen rabjai vagyunk a sorsnak. Ha tisztában vagyunk azzal, hogy mit […]

Elgondolkodtál már azon, hogy vajon miért születtél éppen abba a családba, amelyiknek tagja vagy? Ahhoz, hogy a családi kapcsolatainkat megértsük, a vitás kérdéseket rendezni tudjuk, a sértődöttségen túllépjünk, először önmagunkat, valamint az örökül kapott karmánkat kell megismernünk. Persze a karma nem azt jelenti, hogy tehetetlen rabjai vagyunk a sorsnak. Ha tisztában vagyunk azzal, hogy mit hagytak ránk örökül az őseink, a karma törvényét akár sorsunk irányítására is felhasználhatjuk.

0012018_1.jpg ()

A karma szanszkrit szó, cselekvést, pontosabban a minden cselekvésben benne rejlő következményt jelenti. A karmát az igazság okkult törvényének is nevezik, amelyben minden számla (még az ősöktől örökölt „tartozás” is) egyszer kiegyenlítődik. A legerősebb karmikus kötelék a családtagok között jön létre, hiszen itt a vér kapcsolja egymáshoz az embereket, és ezek a kapcsolatok mindhalálig tartanak. A családi kötelékeken belül a szülő-gyermek viszony a legerősebb, és ez a karma határozza meg legjobban az egyén sorsának alakulását. Vagyis annak van a legnagyobb hatása életünkre, hogy milyen karmikus örökséget hagyott ránk apánk, anyánk, és mi mit fogunk továbbadni a gyermekünknek.

A júliusi Wellness ajándék mellékletében található családikarma-horoszkóp készítésekor a Chiron kisbolygót hívtuk segítségül, hogy praktikus tanácsokkal könnyíthessük meg mindennapjaidat. A mellékletből megtudhatod, milyen karmikus örökséget hagytak rád a szüleid, szembesülhetsz az erősségeiddel és a gyengeségeiddel, és megismerheted a párkapcsolatod karmáját is.

Kellemes kalandozást kívánunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X