Főoldal > EGÉSZSÉG > Gazdagság vagy spórolás vár rád?

Gazdagság vagy spórolás vár rád?

csillagjegyhoroszkóppénz
0

Írta:

A hónap jegye: az IkrekAz Ikrek jegyében születettek a mély, intellektuális kapcsolatokra törekszenek, de ez nem mindig jön össze nekik. Különösen az érzelmi életükre vonatkozik ez, kíváncsiságuknak köszönhetően gyakran olyan partnert választanak, akiről később kiderül, hogy nem is felel meg az elvárásaiknak. Ilyen a szerelemben: Világos jelekre van szüksége, hogy biztonságban érezze magát. Első csókja […]

A hónap jegye: az Ikrek
Az Ikrek jegyében születettek a mély, intellektuális kapcsolatokra törekszenek, de ez nem mindig jön össze nekik. Különösen az érzelmi életükre vonatkozik ez, kíváncsiságuknak köszönhetően gyakran olyan partnert választanak, akiről később kiderül, hogy nem is felel meg az elvárásaiknak.

Ilyen a szerelemben:
Világos jelekre van szüksége, hogy biztonságban érezze magát. Első csókja félénk, ám ha belelendül, igazán szenvedélyes lesz.
Amit szeret:
Emberek között lenni, barátokkal múlatni az időt. Mindent tudni akar, egy rövid traccsparti nem elégíti ki.
Erőssége:
Mindenhez hozzá tud szólni, mert kíváncsi természetének köszönhetően mindig mindenről tud, és ennek megfelelően jó tanácsokat ad.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Váratlan kiadásokban bővelkedik a hónap, és hiába keresel jól, mégis alig marad pénzed.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
A munkahelyeden olyan változás zajlik, amelyből nem csak neked származik előnyöd, hanem a barátnődnek is.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Hirtelen változás várható a munkahelyeden, még az is lehet, hogy olyan szabályok lépnek életbe, amelyek miatt fontolóra veszed: talán máshol kellene állást keresned.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Ebben a hónapban sok pénz jön be, de sok is megy el. A munkahelyeden figyelned kell, hogy ne kövess el semmilyen hibát.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
A munkahelyeden olyan döntést kell meghoznod, amely nem kedvedre való, viszont nem tehetsz mást, ezt várja el tőled a főnököd. Ebben a hónapban könnyebben spórolsz, ezért többet takarítasz meg.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Ne törődj most a pénzzel, vedd meg, ami tetszik, bátran költs magadra, elvégre megérdemled. Fontos, hogy a munkahelyeden jól mutass, mert az első benyomás most nagyon sokat számít.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Ingatlanügyletre mehet el több pénz, de az is lehet, hogy olyan sportot űzöl, vagy olyan hobbiba kezdesz, amely szintén nem olcsó mulatság. Szerencsére ezt most megengedheted magadnak.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Jutalomban részesülhetsz vagy belekezdhetsz egy olyan munkába, amelyben sikeres leszel, és több lesz a bevételed, mint amit remélni mertél.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Nem lesz okod panaszra, mert a bevételeid nőnek. Olyan ötleted lesz, ami pénzt hoz, és ami miatt többen irigyelni fognak.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Olyan vásárlás, nagyobb beruházás adódik, amelyet talán nem terveztél, de képtelen vagy ellenállni. Viszont lesz bőven bevételed is, így nem lesz ebből gondod.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Legszívesebben őrült költekezésbe kezdenél, de ezt most a sors megakadályozza, és nem veheted meg mindazt, amit szeretnél.

Halak (II. 19. – III. 20.)
A munkában sikeres leszel, talán még előbbre is léphetsz a ranglétrán, vagy olyan munkával bíznak meg, ami jó fizetéssel jár, és a kollégákkal is remekül kijössz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X