Főoldal > EGÉSZSÉG > Párhoroszkóp a mobildora!

Párhoroszkóp a mobildora!

horoszkópkapcsolatszex
0

Írta:

Párhoroszkóp SMS-ben! Kíváncsi vagy, hogyan alakul a kapcsolatod a különböző jegyek szülötteivel, hétről hétre? Hogyan veheted le őket a lábukról? Ezt kell tenned: A párhoroszkóp szolgáltatás indításához küldd el SMS-ben a WEC kódot, valamint a saját és a párod csillagjegyét a 06 90 614 844-es számra, mindegyiket szóközzel elválasztva, ékezetek nélkül! Például, ha a VÍZÖNTŐ […]

0011877_1.jpg ()

Párhoroszkóp SMS-ben!
Kíváncsi vagy, hogyan alakul a kapcsolatod a különböző jegyek szülötteivel, hétről hétre? Hogyan veheted le őket a lábukról?

Ezt kell tenned:

  • A párhoroszkóp szolgáltatás indításához küldd el SMS-ben a WEC kódot, valamint a saját és a párod csillagjegyét a 06 90 614 844-es számra, mindegyiket szóközzel elválasztva, ékezetek nélkül! Például, ha a VÍZÖNTŐ jegyében születtél, a szerelmed pedig SKORPIÓ, az SMS-ed így nézzen ki: WEC VIZONTO SKORPIO.
  • A párhoroszkóp szolgáltatás heti bruttó 288 Ft-ba kerül. A regisztráció után hetente kapsz párhoroszkóp üzenetet telefonodra.
  • A párhoroszkóp lemondásához küldd a STOP WEC üzenetet SMS-ben a 06 90 614 844-es számra. Ügyfélszolgálat: Digitania Zrt., 06 1 328 5063 (normál díjas).

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X