Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp július 28-tól

Heti horoszkóp július 28-tól

asztrológiaezotáriahoroszkóp
0

Írta:

KOSÉppen csak megkezdődött a hét, máris egy hihetetlenül jó ötlet jutott az eszedbe? Még mielőtt megírnál egy halom e-mailt, avasd be az egyik számodra fontos személyt a terveidbe, hogy elmondhassa a véleményét! A következő néhány napban érdemes meggyőződnöd arról, hogy a családoddal és a barátaiddal minden rendben van-e. Beszélj velük nyugodtan a kapcsolatotokról! A szerelem csak […]

KOS

Éppen csak megkezdődött a hét, máris egy hihetetlenül jó ötlet jutott az eszedbe? Még mielőtt megírnál egy halom e-mailt, avasd be az egyik számodra fontos személyt a terveidbe, hogy elmondhassa a véleményét! A következő néhány napban érdemes meggyőződnöd arról, hogy a családoddal és a barátaiddal minden rendben van-e. Beszélj velük nyugodtan a kapcsolatotokról! A szerelem csak csütörtökön, pénteken és szombaton lesz hangsúlyos. Ne feledd, hogy szerelmi életedet mindig jobbá teheted, akár van valakid, akár nincs!

BIKA

A hét elején hajlamos leszel meggondolatlanul, kapkodva cselekedni. Nem feltétlenül rossz ez! Sőt! Kifejezetten jól sülhet el akkor, ha például hirtelen megmondod valakinek, hogy valójában hogyan érzel iránta! Ám ha döntésed az anyagiakat is érinti, nagyot bukhatsz! Szerda körül erősen csökkenni fog az energiád, így ez remek alkalom arra, hogy élvezd az otthon töltött perceket. Hidd el: egy kis otthoni pihenővel a pénztárcádat is megkímélheted! A hét vége felé a türelmednek veheted hasznát, akár munkáról, akár a magánéletedről van szó. Előfordulhat ugyanis, hogy valakinek többször el kell magyaráznod valamit. A hétvégén feltűnik valaki, akivel igazi nyári szerelmi kalandba bonyolódhatsz. Ha tetszik az illető, ne hagyd ki az alkalmat!

IKREK

Ha a csillagok nem hazudnak, a hét elején tündökölni fogsz! Ismerkedésben és flörtölésben verhetetlen leszel! Szerda körül azonban a baráti kapcsolataidért kell megküzdened: kérdés, hogy meg tudod-e szilárdítani a titeket összekötő szálakat, és veszekedés helyett képes leszel-e normálisan megbeszélni a problémákat? Csütörtökön tele leszel kreatív energiával, ráadásul elemző tehetséged is szerepet kaphat! Ez ideális időszak lesz számodra a munkához és a játékhoz! Hétvégén pihenj kicsit! Jót fog tenni a béke és a csend, nem számít, hogy otthon maradsz vagy elutazol, és az sem, hogy egyedül leszel vagy másokkal.

RÁK

Hétfőn nem megy majd jól az irányítás, bármennyire próbálsz a szokott menetrend szerint élni. A kedd, a szerda és a csütörtök azonban a legerősebb és legsikeresebb napjaid lesznek a héten, mind a munkában, mind a szerelemben. Jól fog esni, hogy többen kérnek majd tőled tanácsot: hagyj időt magadnak arra, hogy minden fontos kérdést megválaszolj! Ha tényleg foglalkozol majd azokkal, akik hozzád fordulnak, igazán közkedveltté válhatsz! Pénteken úgy fogod érezni magad, mint egy sztár, de azért ne vidd túlzásba! Tartogasd az energiádat a hétvégi tervek megvalósítására.

0012813_1.jpg ()

 

OROSZLÁN

Hétfőn könnyen befolyásolható leszel, ezért bizonyosodj meg arról, hogy megbízható emberre hallgatsz-e. A következő néhány napban hasznát fogod venni az önbecsülésednek és a büszkeségednek, ugyanis a lehető legjobb dolgokat fogod tenni mind a munkádban, mind a magánéletedben. Ha igazán tündökölni akarsz, akkor várd ki a csütörtököt, pénteket és a szombatot. Ezeken a napokon ugyanis a csillagok állása mindent tökéletessé varázsolnak körülötted, többek között a szerelmi életedet is! Élvezd ki a hét minden napját, de vasárnap már ne hanyagold el a tennivalóidat!

SZŰZ

Hétfőn a szorgalmad kiemelkedő lesz, szentelj sok figyelmet mind az embereknek, mind a feladataidnak! Mondj igent a meghívásokra, szervezz egy kellemes, táncolós estét! Nem kell minden részletnek tökéletesnek lennie, nyugodtan légy spontán, úgyis minden jól fog elsülni! A hét vége felé viszont nagyon figyelj oda a feladataidra, nehogy figyelmetlenségből valamilyen galibát csinálj! A hétvégén ismét rád mosolyognak a csillagok, és akármibe kezdesz, minden  tökéletesen fog elsülni!

MÉRLEG

Összevesztek a barátaid és mindenki mást állít? Rád hárul a feladat, hogy a dolgok mélyére láss,és a különböző véleményeket meghallgatva kiderítsd az igazságot. Nem árt, ha ehhez keresel egy társat, aki a segítségedre lehet. Szerda környékén légy optimista! A dolgok nem mindig siklanak félre. Sőt! A munkahét vége felé eszedbe jut egy kifejezetten kreatív ötlet, a csillagok pedig segíteni fognak a megvalósításában! A hétvégén bámulatos látványban és mindenféle jóban lehet részed! Még az is megeshet, hogy valaki elvarázsol.

SKORPIÓ

Hétfőn összepontosítsd az energiáidat, mert amit idáig hiányoltál az életedből, egyszerűen az öledbe fognak hullani. El tudod engedni magad? Akkor álmodozz egy kicsit kedden, szerdán és csütörtökön! A péntek stresszes lehet, így a hétvégére kevesebb energiád lesz, ám így is jól fogod magad érezni barátaiddal – vagy valaki máris többet fog jelenteni számodra, mint egy jóbarát. Azért ne tervezz még hosszú távra!

NYILAS

A hét elején érdemes kerülnöd az időpazarló dolgokat, mind a munkádban, mind a magánéletedben, mert rengeteg tanulni- és tennivalód lesz! Szerda körül úgy érzed szétesett körülötted minden, és valami gond van az életeddel. Érdemes alaposan átgondolnod, hogy mi az, ami zavar, mivel nem vagy megelégedve! Csütörtökön, pénteken és szombaton tarts önvizsgálatot, hogy tisztában légy önmagaddal. Ne csak várd a sorsod jobbra fordulását, hanem tegyél is érte!

BAK

A hét elején komoly felelősség nyomhatja a válladat, de ne ess kétségbe!  Az életed úgyis olyan lesz, amilyenné magad teszed, és az sem árt, ha néha arra is figyelsz, hogy élvezd minden pillanatát. Szerdán nagyon jól érezheted magad a barátaiddal, ezért ne hagyj ki egy programot sem! A munkahét vége felé óvakodj a hirtelen döntésektől, akár kapcsolatban vannak a munkáddal, akár nem. Hallgass a szívedre, mert megsúgja, hogy mi a helyes. A hétvégén ámulatba ejtenek azok a tervek, amelyeket kitaláltál: hogy biztosan jó döntést hozz, kérd ki az egyik hozzád közel álló ember véleményét!

VÍZÖNTŐ

Ahogy a hét elkezdődik,  te is alaposan beindulsz! Szárnyalni fogsz, kreatív leszel, mint egy zseni! Szerdán a rád nehezedő felelősséget – amelyet valami vagy valaki iránt érzel – igazi tehernek fogod érezni. Gondold át, meg akarsz-e szabadulni a felelősségtől, vagy nem. Ha eldöntötted, gyorsan cselekedj, még mielőtt késő lenne! Csütörtökön, pénteken és szombaton meg is kapod a lehetőséget a továbblépésre. Lehet, hogy egy igazi meglepetésben lesz részed, de az is előfordulhat, hogy szerelmes leszel! Vasárnap azonban ne számíts túl sok izgalomra!

HALAK

Hétfőn több minden változni fog, de ne ijedj meg! Minek rágódnál a megváltozott körülményeken, amikor egyszerűbb túllépni rajtuk, és alkalmazkodni hozzájuk? A csillagok azt mutatják, hogy kedden, szerdán és csütörtökön a szerelem és a romantika is beköszönt az életedbe. Hiszen nyár van, ilyenkor könnyű szerelembe esni, akkor is, ha már van valakid, és akkor is, ha még csak most keresed az igazit. Célozgass nyugodtan a kiszemeltnek, meg fogja érteni az üzeneteidet! Pénteken és a hétvégén kicsit mellőzheted őt. Ne félj: nem fog faképnél hagyni!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X