Főoldal > EGÉSZSÉG > Szerelmi horoszkóp júliusra

Szerelmi horoszkóp júliusra

horoszkóppárkapcsolatszerelem
0

Írta:

Rák (VI. 22. – VI. 22.)A nagy elhatározások hónapja a mostani, elsősorban a magánélet terén. Ha még nem vagy férjnél, elkezdheted tervezgetni a nagy eseményt. Ha már házas vagy, gyermekkel kapcsolatos kérdésben jutsz döntésre. Oroszlán (VII. 23. – VII. 23.)Annyira népszerű leszel, hogy nincs olyan ember, akit ne tudnál az ujjad köré csavarni. Élvezed a […]

Rák (VI. 22. – VI. 22.)
A nagy elhatározások hónapja a mostani, elsősorban a magánélet terén. Ha még nem vagy férjnél, elkezdheted tervezgetni a nagy eseményt. Ha már házas vagy, gyermekkel kapcsolatos kérdésben jutsz döntésre.

Oroszlán (VII. 23. – VII. 23.)
Annyira népszerű leszel, hogy nincs olyan ember, akit ne tudnál az ujjad köré csavarni. Élvezed a helyzetet, és ki is használod. Csak a partnered meg ne tudja!

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Olyan valaki tűnik fel a láthatáron, aki megmozgatja a fantáziádat, és igazán jó partinak látszik. A kis flört jót tesz a meglévő kapcsolatodnak, újra hevesebben érdeklődtök egymás iránt.

0012059_1.jpg ()

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Nem szabadulsz olyan könnyen a kapcsolatodból, mint azt eltervezted. Akadályokat gördítenek az utadba, és a sors is figyelmeztet, hogy nincs még itt az idő az elszakadásra.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Változatos lesz a hónap, az érzelmeid hol magas hőfokon izzanak, hol szinte egyik pillanatról a másikra jéggé fagynak. Mindennek a partnered hangulatingadozása az oka. Viszont felbukkan valaki a láthatáron, aki elvarázsol.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
A házasságokban, meglévő kapcsolatokban a hónap elején veszekedés várható, aminek megint a pénz az oka. A partnered még kevésbé tud okosan gazdálkodni vele, ami erősen megvisel téged.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Nem annyira az érzelmek, mint inkább a fizikai vágyaid diktálják az iramot. Ez lesz az oka annak, hogy egyszerre több vasat tartasz a tűzben.

0012059_2.jpg ()

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Most még az a csoda is megtörténhet, hogy az ellenségből barát lesz. A párkapcsolatban ez az elköteleződés hónapja, a szálak még szorosabbá válnak köztetek.

Halak (II. 19. – III. 20.)
A kíváncsiságod annyira erős, hogy több kalandba is belemész. Összefutsz, vagy találkozol egy régi kedveseddel is, aki szintén nem hagy hidegen. A meglévő párkapcsolatodban a partnereddel egyre nehezebben jöttök ki egymással.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Tetszeni vágyásod most mindennél erősebb, képes vagy a környezetedet megbabonázni. A régi párkapcsolatokban magasabb lángon lobog a szenvedély.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
A szerelmi kapcsolatok most nem zavartalanok, ám ha képesek vagytok egymással higgadtan kommunikálni, nem lesz gond. Ha nincs partnered, most találkozhatsz az igazival.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Talán még többen fordulnak meg utánad, mint eddig. Megismerkedsz valakivel, aki mélyen megérinti a lelked. Ha igazán tetszik, ne kérj tanácsot senkitől vele kapcsolatban.

Arról, hogy mit hoz ez a hónap a 12 jegy számára a pénzügyek terén, és hogy mire kell különösen ügyelned júliusban az egészséged kapcsán, a Wellness magazin júliusi számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X