Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek augusztusra

Asztro-tippek augusztusra

asztrológiaezotériahoroszkóp
0

Írta:

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)Augusztus 8-án a Hold és a Jupiter jó fényszögei és a nap eseményei boldogsággal töltenek el. Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)Augusztus 5-én Vénusz és a Plútó jó fényszöge pozitív változást hozhat a szerelmi életedben. Mérleg (IX. 23. – X. 23.)Augusztus 17-én a két szerencsebolygó, a Vénusz és a Jupiter […]

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Augusztus 8-án a Hold és a Jupiter jó fényszögei és a nap eseményei boldogsággal töltenek el.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Augusztus 5-én Vénusz és a Plútó jó fényszöge pozitív változást hozhat a szerelmi életedben.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Augusztus 17-én a két szerencsebolygó, a Vénusz és a Jupiter a legjobb fényszögben áll egymással, ezen a napon minden megtörténhet, amire vágysz.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Az augusztus 7-én a Skorpióban tartózkodó Hold testileg és lelkileg is erőssé és ellenállhatatlanná tesz, és meghozza a nagy sikert a következő napokban.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Augusztus 13-án a Vénusz és a Szaturnusz együtt állnak a Szűzben. Este hét óra a legmegfelelőbb időpont az elmélkedésre.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Augusztus 10-én délben a Merkúr átlép a Szűz jegyébe, ez segít megoldani régi problémáidat.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Augusztus 8-án olyan hatalmas energiatöltetre tehetsz szert, amihez mindig visszanyúlhatsz, ha támogatásra lesz szükséged.

0012786_1.jpg ()

Halak (II. 19. – III. 20.)
Augusztus 23-án szemben áll egymással a Merkúr és az Uránusz, aminek köszönhetően olyan lépést is meg mersz tenni, amelyhez eddig nem volt bátorságod, mert féltél a visszautasítástól.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Az augusztus 6-ai Mars és Uránusz szembenállás segít, hogy a legjobb formádban lehess egy számodra fontos eseményen.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Augusztus 16-án késő este az újholdat figyelve elsuttoghatod az éjszakába a legtitkosabb kívánságodat, meglátod, milyen gyorsan teljesülni fog.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Az augusztus 21-ei Nap-Plútó trigon fényszög extra energiával lát el, és bírni fogod a munkához szükséges kemény iramot.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Augusztus 11-12-én fantasztikus égi látványosságban lehet részed, ha megnézed késő éjjel a menetrendszerűen érkező Perseida-meteorrajt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X