Főoldal > EGÉSZSÉG > A pasi, a kocsi illata és a nő horoszkópja – férfiakhoz szólunk!

A pasi, a kocsi illata és a nő horoszkópja – férfiakhoz szólunk!

horoszkópkocsipasiszex
0

Írta:

Az első feladat, hogy megtudd, milyen csillagjegyű a párod. Adott emberi szülemény csillagjegye, aszcendense, holdjegye és egyéb ezoterikus jellemzője ugyanis egyesek szerint nagyban meghatározza azt, hogy ez a valaki milyen jó és rossz tulajdonságokkal rendelkezik, mennyire akaratos, mennyire céltudatos vagy épp mennyire magába forduló és csendes jellem. Maradjunk most a talán legegyszerűbben kideríthető csillagjegynél. Ha ezt […]

Az első feladat, hogy megtudd, milyen csillagjegyű a párod. Adott emberi szülemény csillagjegye, aszcendense, holdjegye és egyéb ezoterikus jellemzője ugyanis egyesek szerint nagyban meghatározza azt, hogy ez a valaki milyen jó és rossz tulajdonságokkal rendelkezik, mennyire akaratos, mennyire céltudatos vagy épp mennyire magába forduló és csendes jellem. Maradjunk most a talán legegyszerűbben kideríthető csillagjegynél.

0013893_1.jpg ()

Ha ezt megtudod, pár lépéssel közelebb lehetsz ahhoz, hogy megfejtsd eddig megérthetetlen döntéseit, kezeld a nehéz pillanatokat, elbánj a pasiaggyal felfoghatatlannak tűnő kirohanásokkal, és értékeld az elsőre túláradónak tűnő gondoskodást és szeretetet, finom megmozdulásokat vagy épp a túlzó igényességet.
S hogy az autózás kaland legyen, ne csupán felesleges izgalmakkal teli közlekedés, használd fel e cél érdekében a kedvesed csillagjegyéről szerzett tudást is! A barátnőd horoszkópjának megfelelően kiválasztott illattal átitatva autód belső terét, az utazások békében és nyugalomban telnek majd, és egészen a vezetésre fogsz tudni koncentrálni, miközben utastársad elmerülten, önmagával tökéletes harmóniában nézi a mellettetek elsuhanó fákat.

Tudd meg, melyik csillagjegy szülötte a kedves, hogy megtudd azt is, milyen illattal érdemes operálnod a kocsiban!

Kos (március 21-április 20.)
Egy igazi kost tüzes, fűszeres illatokkal lehet leginkább levenni a lábáról. Válassz fahéjas illatosítót! A virág- és fenyőillatot mellőzd!

Bika (április 21 – május 20.)
A Bikát – mivel színe is leginkább a rózsaszín – a rózsás illat fogja meg. Ha valami édes, fűszeres illatot választasz, nyugtalanná és aggódóvá válhat.

Ikrek (május 21 – június 21.)
Ikrek jegyű utasod egy rozmaringos, könnyű illattal az orrában garantáltan nyugton ül majd a kocsiban.

Rák (június 22 – július 22.)
A rák hölgy rózsás kedvében lesz, ha a kocsi is rózsás illatban úszik! A savanykás, citrusos illatoktól viszont egész úton zizegni fog!

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)
Az erős elhatározású oroszlán csillapítására válassz ugyancsak erősen gyümölcsös, narancsos vagy mandarinos illatosítót.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)
Egy szüzet levendulával és jázminos illatú autóbelsővel tudsz leginkább harmonikus állapotba hozni. Bánj tehát óvatosan a nehéz, túl édes, vaníliás kiegészítőkkel!

0013893_2.jpg ()

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)
A mérleg általában kiegyensúlyozott jegy. Hogy még jobb legyen neki, rózsás, virágos illattal kényeztesd, ha behuppan melléd a kocsiba.

Skorpió (október 23 – november 22.)
Bízz abban, hogy lehet kapni gyömbérre emlékeztető illatosítót. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy skorpió szülött utasod durcásan, de nem szó nélkül kapaszkodik az autóban egész út alatt.

Nyilas (november 23 – december 21.)
Rozmaringos, fűszeres illatú kocsiban érzi igazán nyugodtnak magát a nyilas hölgy. Ha ilyet nem találsz, helyettesítsd rózsás-virágossal!

Bak (december 22 – január 20.)
Szerezz be egy klasszikus fenyőillattal átitatott illatosítót, és garantáltan nyugodt, békés lesz az utazás a bak jegyű hölggyel.

Vízöntő (január 21 – február 18.)
Citrom vagy narancs illattal kényeztesd. Hanyagold a túl édesen vaníliás és a fenyőillatot is!

Halak (február 19 – március 20.)
Ide bizony vanília kell! A halak jegyben született hölgy édesdeden szunyókál, ha a kocsiban is ez az illat terjeng.

Képek forrása: Profimedia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X