Főoldal > EGÉSZSÉG > Szerelem vagy szakítás vár rád? Érzelmi horoszkóp a Szűz havára

Szerelem vagy szakítás vár rád? Érzelmi horoszkóp a Szűz havára

asztrológiaezotériahoroszkópSzűz
0

Írta:

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)Ne ragadtasd el magad, ne hagyd, hogy a bizalmatlanságod úrrá legyen rajtad, mert ezzel megbántod a partnered. Ha titkos viszonyt folytatsz, most senkinek ne beszélj róla. Mérleg (IX. 23. – X. 23.)Kisebb családi cirkusz várható otthon, de te nem hallgatsz sem az érvekre, sem az ellenérvekre, azt teszed, amit jónak […]

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Ne ragadtasd el magad, ne hagyd, hogy a bizalmatlanságod úrrá legyen rajtad, mert ezzel megbántod a partnered. Ha titkos viszonyt folytatsz, most senkinek ne beszélj róla.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Kisebb családi cirkusz várható otthon, de te nem hallgatsz sem az érvekre, sem az ellenérvekre, azt teszed, amit jónak látsz. Ennek akár szakítás vagy válás is lehet a vége.

0013654_1.jpg ()

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Ne nyomozz a partnered után, mert nem fogja jó néven venni. Némi szabadságra van szüksége, és attól még nem akar megcsalni, hogy néha az ellenőrzésed nélkül szeretne másokkal csevegni.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Ne menj bele többé olyan dologba, amihez nincs kedved vagy esetleg megalázónak érzed. Ha másként nem megy, szakíts. Ne félj az egyedülléttől!

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Közérzetedet teljesen meghatározza, hogy a munkahelyeden hogyan alakulnak a dolgok. Ha jó a munkád, akkor nyugalom lesz a párkapcsolatodban is.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
A szíved csordultig van szeretettel és szerelemmel. Boldognak érzed magad, és ezt szeretnéd az egész világ tudtára adni.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Párkapcsolatodban óriási feszültség tombol, mert változtatni szeretnél, de nem tudsz. Ennek oka, hogy a pároddal most nem könnyű kommunikálni.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Annyira el vagy foglalva a munkáddal, hogy nem jut időd életed párjára. Ez sok feszültség forrása lehet.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Ha olyasvalakibe vagy szerelmes, aki foglalt, ne reménykedj abban, hogy elválik miattad, bármennyire is tarthatatlan számodra a helyzet.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Hiába vágysz olyan párkapcsolatra, amelyben nincs veszekedés, nincsenek hazugságok, időszakos eltűnések, titkolódzások, még várnod kell rá egy kicsit.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Házastársaddal vagy régi partnereddel nézeteltéréseid lehetnek. A rokonaidat ne avasd be kettőtök ügyébe.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Szerelmi kapcsolatban hajlamos leszel a túlzásokra. Ha egyszerre több kalandba is belemész, te magad teszed bonyolulttá az életed.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X