Főoldal > EGÉSZSÉG > Sztármamák és lányaik

Sztármamák és lányaik

diétafogyókúrapletykasztárlánysztármama
0

Írta:

Kate Hudson nem tartja magát szexinekKate-et az egyik külföldi magazin 2008. legszebb nőjének választotta. A szőke amerikai színésznőt nem különösen hatotta meg az eredmény: saját bevallása szerint közel sem látja magát annyira szépnek, mint a környezete. Nem jár rendszeresen kozmetikushoz és egyáltalán nem tarjta nőiesnek a megjelenését. Azért annyira mégsem tragikus a helyzet, mert a színésznőnek szülés után sem lehetett […]

0014098_1.jpg ()

Kate Hudson nem tartja magát szexinek

Kate-et az egyik külföldi magazin 2008. legszebb nőjének választotta. A szőke amerikai színésznőt nem különösen hatotta meg az eredmény: saját bevallása szerint közel sem látja magát annyira szépnek, mint a környezete. Nem jár rendszeresen kozmetikushoz és egyáltalán nem tarjta nőiesnek a megjelenését. Azért annyira mégsem tragikus a helyzet, mert a színésznőnek szülés után sem lehetett oka panaszra: legutóbb egy filmszerep kedvéért 30 kilótól sikerült megszabadulnia speciális diétával és rendszeres edzéssel. Igaz, a drasztikus fogyókúrával többeknek nem vívta ki szimpátiáját, de ma már sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

Topformában Kate Hudson édesanyja, Goldie Hawn is
Ám nemcsak a megfelelően összeállított étrend és a szakember felügyelete mellett végzett edzés segített Kate-nek. Remek alakját édesanyjától, az oscar-díjas színésznő Goldie Hawntól örökölte. Nemhiába. A csinos 63 éves mama 3 éves kora óta táncolt és balettozottott rendszeresen. 1995-ben az egyik brit magazin a valaha élt száz legszexisebb filmszínész közé választotta Goldie-t. Kate édesanyja nem tagadja, hogy az évek alatt számos plasztikai műtéten és szépészeti beavatkozáson átesett már szépsége megőrzése érdekében, de tény, hogy a fiatalos színésznő ma is inkább a természetes szépségmegőrző módszerek híve: rendszeresen jógázik és gyakran méregteleníti a szervezetét is.  
 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X