Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 durva hiba az ágyban

5 durva hiba az ágyban

párkapcsolatszexualitás
0

Írta:

Ne csak szexis fehérneművel, finom vacsorával és sejtelmes fényekkel készülj a kedveseddel eltöltendő estére – mindez ugyanis nem elég ahhoz, hogy az ágyban töltött percek tökéletesek legyenek! Érdemes elgondolkoznod azon is, hogy mit ne kövess el szex előtt, közben és utána! Most eláruljuk, melyik az öt legkínosabb baki az ágyban! 1. baki: Ha kritizálod a […]

Ne csak szexis fehérneművel, finom vacsorával és sejtelmes fényekkel készülj a kedveseddel eltöltendő estére – mindez ugyanis nem elég ahhoz, hogy az ágyban töltött percek tökéletesek legyenek! Érdemes elgondolkoznod azon is, hogy mit ne kövess el szex előtt, közben és utána! Most eláruljuk, melyik az öt legkínosabb baki az ágyban!

1. baki: Ha kritizálod a teljesítményét

Hacsak nem akarod örökre elűzni a férfit, soha ne kritizáld az ágyban nyújtott teljesítményét – néhány rosszul megválasztott mondat ugyanis különösen lehangoló lehet szex közben, vagy az aktus után! Még akkor se kövesd el ezt a hibát, ha a férfi valóban csapnivaló szexpartner, vagy ha nem megfelelő méretekkel rendelkezik! Gondolj arra, hogy kritikád akár egy életre elrettentheti a szexualitástól – hiszen akárhányszor egy nőhöz közeledik majd, mindig a fülében fog csengeni a véleményed.

2. baki: Ha parancsolgatsz

Nem parancsolgathatsz, csak kérhetsz az ágyban – legyen ez a szex egyik alapszabálya! Hacsak nem domina szerepet játszol, ne utasítgasd a párodat, mert egy idő után úgy fogja érezni, semmit sem csinál jól, ez pedig lelohasztja a vágyát. Kérni azonban szabad, sőt kell is: szexisen, kedvesen mondd el partnerednek, milyen érintéseket, simogatásokat szeretsz, hol és hogyan érjen hozzád! Ezt biztosan nem veszi sértésnek, és te is tökéletesen élvezni fogod az együttlétet!

0014058_1.jpg ()

3. baki: Ha mindig az exet emlegeted

A régi kedves megemlítése az ágyban a lehető legnagyobb baki – úgyhogy soha ne beszélj szex közben a régi barátodról vagy kedvesed volt barátnőjéről! Még olyan mondatok se hagyják el a szádat, mint a „te sokkal jobb vagy, mint XY”, és lehetőleg a régi pároddal folytatott szexkalandokról se számolj be! Ezzel ugyanis kellemetlen helyzetbe hozhatod partneredet, ráadásul eszébe juthat: mi lesz, ha egyszer a ti közös élményeiteket is továbbadod?

4. baki: Ha eltitkolod a nemi betegséget

Összeszedtél valamilyen fertőzést az uszodában? A legtöbb nő szégyelli párjának bevallani, milyen problémával küzd – ám te ne tartozz közéjük! Soha ne szeretkezz úgy a kedveseddel, hogy fertőzésed van, hiszen ő is elkaphatja! Ahhoz pedig neki is joga van, hogy tudja, milyen veszélyei lehetnek az összebújásnak! Őszintén magyarázd el neki, hol és mikor kaphattad el a betegséget! Ha még túl friss ahhoz a kapcsolat, hogy ilyen dolgokról beszéljetek, akkor füllents: mondd azt, hogy azért nem szeretnél szexelni, mert éppen menstruálsz!

5. baki: Ha szex után a fürdőszobába rohansz

Ne rohanj azonnal a fürdőszobába, mert úgy tűnhet kedvesed számára, hogy minél hamarabb meg akarsz szabadulni az illatától, testnedveitől. Ugyanígy tilos azonnal bekapcsolni a tévét, és belemerülni az esti híradóba vagy sorozatba. Ne feledd: a szex utáni összebújás teszi igazán romantikussá és bensőségessé a szexualitást – maradj az ágyban legalább tíz percig, beszélgessetek, simogassátok egymást, elvégre a szex nemcsak a testről, hanem a lélekről is szól!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X