Főoldal > EGÉSZSÉG > A miniszterelnök felesége is harcol a mellrák ellen!

A miniszterelnök felesége is harcol a mellrák ellen!

Dobrev Kláraegészségmellrák
0

Írta:

„A mellrák Magyarországon is az egyik legveszélyesebb betegség, több mint 2000 nő esik áldozatul a kórnak évente. Az idejében diagnosztizált mellrák azonban ma már gyógyítható.” – nyilatkozta Nancy G. Brinker az Egyesült Államok korábbi budapesti nagykövete, a Komen for the Cure alapítója, aki maga is gyógyult mellrákbeteg. „Soha nem volt nagyobb szükség arra, hogy a […]

„A mellrák Magyarországon is az egyik legveszélyesebb betegség, több mint 2000 nő esik áldozatul a kórnak évente. Az idejében diagnosztizált mellrák azonban ma már gyógyítható.” – nyilatkozta Nancy G. Brinker az Egyesült Államok korábbi budapesti nagykövete, a Komen for the Cure alapítója, aki maga is gyógyult mellrákbeteg. „Soha nem volt nagyobb szükség arra, hogy a nők számára – lakhelyüktől függetlenül – elérhetőek legyenek a szűrési lehetőségek, és egyenlő eséllyel induljanak a mellrák leküzdésében.”

Dobrev Klára, az Összefogás Egyesület fővédnöke, az Egészség Hídja Összefogás sajtófogadásán a WellnessCafe-nak adott interjújában elmondta, hogy a magyar nők még mindig nem fordítanak kellő figyelmet a mellrák megelőzésére és egészségük megóvására. Elárulta azt is, hogy ő maga mit tesz annak érdekében, hogy megelőzze a betegséget.  

                                           Nézd meg Dobrev Klárával készült interjúnkat!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X