Főoldal > EGÉSZSÉG > A pasi irányítható – vedd le a lábáról az öltözködéseddel!

A pasi irányítható – vedd le a lábáról az öltözködéseddel!

divatkapcsolatpasiszerelemszex
0

Írta:

Bosszankodtál már azon, hogy egy tárgyaláson minden férfi kollégád a dekoltázsodat bámulta? Netán azt vetted észre, hogy sokkal segítőkészebbek a fiúk a benzinkútnál, amikor miniszoknya van rajtad? Akár tetszik, akár nem, nagyon sokat számít, hogy mit viselsz – bizonyos ruhadaraboktól a férfiak akkor is beindulnak, ha te nem akarsz hódítani! Használd ki a nőiességedet, és […]

Bosszankodtál már azon, hogy egy tárgyaláson minden férfi kollégád a dekoltázsodat bámulta? Netán azt vetted észre, hogy sokkal segítőkészebbek a fiúk a benzinkútnál, amikor miniszoknya van rajtad?

Akár tetszik, akár nem, nagyon sokat számít, hogy mit viselsz – bizonyos ruhadaraboktól a férfiak akkor is beindulnak, ha te nem akarsz hódítani! Használd ki a nőiességedet, és öltözködj úgy, ahogyan a legjobban érvényesülhetsz a férfiak között!

Hódíts a szenvedély színével – viselj vöröset!
Ha a szexis ruhadarabok közt rangsort kellene felállítani, akkor a testhezálló, vörös ruha biztosan az első helyen végezne. Nem véletlen, hogy éppen ez a szín jelképezi szerelmet, az érzékiséget és a szenvedélyt – a férfiak tekintetét ugyanis ösztönösen vonzza minden, ami vörös!
Ne csodálkozz, ha egy vadító vörös topban te leszel a bulik középpontja! Még ha nem is vagy oda az ilyen hivalkodó ruhákért, időnként akkor is vegyél fel egy-két pirosas árnyalatú kiegészítőt – egy kendőt, nyakláncot vagy fülbevalót!

0014943_1.jpg ()

Öv a derékon – a kifinomult nő eszköze
A derékon viselt öv mostanában kezd újra divatossá válni – szerencsére, hiszen egy csinos övvel még a legegyszerűbb szoknya vagy ruha is egyedivé és stílusossá varázsolható.
Egy gondosan megválasztott öv észrevétlenül képes a legnőiesebb testrészeidre – a derekadra és a csípődre – irányítani a férfiak figyelmét. Ha a munkahelyeden a konzervatív öltözködés az elvárás, de szeretnéd a férfiakat az ujjad köré csavarni, akkor bővítsd a ruhatárad egy-két divatos övvel!

V-kivágás, a tuti befutó
A V-nyakú felsőrészek tulajdonképpen mindenkinek jól állnak. Akár kicsi, akár nagy a melled, ilyen típusú pulóvert bátran hordhatsz – ez a felsőrész ugyanis leginkább a nyakat és a vállat teszi hangsúlyossá. Ez a pulcsi ideális a hétköznapokra, de egy mélyebb kivágású, a vállakat szabadon hagyó fazont pedig akár vacsorára, akár egy házibuliba is felvehetsz!
Természetesen a V-nyakú pulóverre is igaz az, ami minden más felsőrészre – a túl mély kivágás a közönségesség hatását kelti! Ne mutass magadból túl sokat – inkább csak sejtesd, milyen szexi vagy a pulóver alatt is!

Tipegj, de csak ügyesen!
A férfiak meg vannak győződve arról, hogy nem a cipő, hanem a láb számít igazán – mi persze tudjuk, mekkora különbség van aközött, amikor a kedvenc szoknyánkat csak egy „szaladgálós” balerinacipővel vesszük fel, és aközött, amikor magas sarkúba bújunk.
A tűsarkú tényleg eszméletlenül szexi – feltéve, ha a mozogni is tudsz benne. Ha a magas sarkúban úgy érzed magad, mintha gólyalábaznál, akkor inkább néhány centivel laposabb cipőt válassz, vagy gyakorold először otthon a járást! A tűsarkú cipők a gerincet is nagyon megerőltetik, ezért ne ez legyen a mindennapos munkahelyi viseleted!

Csábító ártatlanság – ha kivillan a melltartó pántja…
Ha a melltartód egész nyáron kilátszik a topjaid alól, az egyáltalán nem szexi – ám ha a pánt csupán néhány másodpercre, „véletlenül” villan ki a félrecsúszott blúzod alól, az elképesztően beindítja a férfiak fantáziáját!
Bátran vesd be ezt a kis trükköt, ha szívességet szeretnél kérni egy pasitól – ha viszont ugyanezt a játékot egy fontos üzleti tárgyaláson játszod el, akkor a férfikollégáid tuti, hogy nem a remek ötleteidre, hanem a dekoltázsodra koncentrálnak majd!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X