Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek a Mérleg havára

Asztro-tippek a Mérleg havára

asztrológiacsillagjegyezotériahoroszkóp
0

Írta:

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)Járj hétvégenként kirándulni, és keress fel nagy energiájú helyeket, ilyen például Dobogókő vagy Visegrád. Találd meg azt a vidéket, ahol a legjobban érzed magad. Skorpió (X. 24. – XI. 22.)Október 21-én éjszaka a Mars és a Plútó jó fényszöget zárnak be egymással. Kérd védőangyalodat, hogy hallgassa meg óhajaidat, és legyen […]

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Járj hétvégenként kirándulni, és keress fel nagy energiájú helyeket, ilyen például Dobogókő vagy Visegrád. Találd meg azt a vidéket, ahol a legjobban érzed magad.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Október 21-én éjszaka a Mars és a Plútó jó fényszöget zárnak be egymással. Kérd védőangyalodat, hogy hallgassa meg óhajaidat, és legyen a közeledben.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Ha október 10-én a reggeli órákban sokat gondolsz a kedvesedre, a Vénusz és az Uránusz trigonjának köszönhetően még aznap teljesül egy vele kapcsolatos álmod.

Bak (XII. 21. – I. 20.)
Igyál komlóteát, ez tisztító és méregtelenítő hatással bír. Étkezés előtt fél órával, naponta kétszer kortyolgasd el.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Október 18-án este, amikor a Vénusz átlép a Nyilasba, hallgass meditációs cd-t, és próbálj meg tökéletesen ellazulni.

0014522_1.jpg ()

Halak (II. 19. – III. 20.)
Október 23-án hajnalban a Nap átlép a Skorpió jegyébe. Ezen az estén figyelj az álmaidra, mert a következő napokra vonatkozó jóslatokat súghatnak neked.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Egy kis háziállat igazi barát lehet, aki nem tesz fel felesleges kérdéseket, és nem bírál, csak szeret.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Október 7-én kora délután a Hold a Vénusszal és a Szaturnusszal alkot jó fényszögeket, reinkarnációs élményben lehet részed.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Keresd meg az edzőteremben azt az edzőt, aki olyan zenét használ az aerobikórákon, ami a leginkább motivál téged. Ettől sokkal könnyebben végzed majd az ismétléseket.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Október 9-én délután három óra körül a Hold és a Merkúr trigont alkotnak egymással. Ez jó alkalom arra, hogy a belső vezetőd útmutatását kérd.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Ha kéred, az angyalok vezetni és a támogatni fognak. Segítségükkel elkerülheted, hogy meggondolatlan dolgokat tegyél, és összevessz a családtagjaiddal.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Szerezz be magadnak egy mágneses karkötőt, hatékony az ízületi panaszok ellen és a jin és yang energiákat is egyensúlyba hozza.

Még több ezotéria és a horoszkóp folytatása a Wellness magazin legfrisebb, októberi számában!

Tovább az aktuális napi horoszkópra.

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X