Főoldal > EGÉSZSÉG > Extravagáns és őrjítően szexi Gwen Stefani frizurája!

Extravagáns és őrjítően szexi Gwen Stefani frizurája!

Gwen Stefanihajszexisztár
0

Írta:

Gwen Stefani – a hollywoodi díva A vad punk Gwen Stefaniból csábos díva lett – ezt mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az énekesnő frizurája. A harmincas éveket és a korabeli hollywoodi sztárokat idéző hajviselet tökéletes kiegészítője a nőies, szexis ruháknak. Nem csoda, hogy Dita Von Teese világhírű sztriptíztáncosnő, és az énekesnő Christina Aguilera is […]

Gwen Stefani – a hollywoodi díva

A vad punk Gwen Stefaniból csábos díva lett – ezt mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az énekesnő frizurája. A harmincas éveket és a korabeli hollywoodi sztárokat idéző hajviselet tökéletes kiegészítője a nőies, szexis ruháknak. Nem csoda, hogy Dita Von Teese világhírű sztriptíztáncosnő, és az énekesnő Christina Aguilera is ugyanilyen frizurát hord – mindketten erős fekete szemfestéssel és vörös rúzzsal teszik tökéletessé a látványt.

Hogyan készítheted el otthon?

Csak akkor fogj bele a Gwen Stefani-féle frizura elkészítésének, ha jó sok időd van! Először is óriási hajcsavarókra kell tekerned a hajad, majd speciális hajsütővel kell formáznod az oldalsó tincseket. Csak ezután jöhet a konty elkészítése!

Képek forrása: Profimédia 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X