Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp október 13-tól

Heti horoszkóp október 13-tól

asztrológiaezotériahoroszkópszerelem
0

Írta:

KosEzen a héten egyetlen emberre tudsz majd csak koncentrálni – arra, aki a legfontosabb neked az életben. Hogy csak őrá tudsz gondolni, azt akkor veszed majd észre, amikor a legrejtettebb dolgaidról kezdesz másoknak beszélni. A hét közepén próbáld megfogalmazni magadban, hogy mit szeretnél most elérni! Pénteken már azt is látni fogod, hogyan érhetsz célhoz, de […]

0014802_1.jpg ()

Kos
Ezen a héten egyetlen emberre tudsz majd csak koncentrálni – arra, aki a legfontosabb neked az életben. Hogy csak őrá tudsz gondolni, azt akkor veszed majd észre, amikor a legrejtettebb dolgaidról kezdesz másoknak beszélni.
A hét közepén próbáld megfogalmazni magadban, hogy mit szeretnél most elérni! Pénteken már azt is látni fogod, hogyan érhetsz célhoz, de még ne kötelezd el magad egyetlen lehetséges útvonal mellett sem!

0014802_2.jpg ()

Bika
Most nem az a fontos, hogy a helyes válaszokat megtaláld, hanem hogy a megfelelő kérdéseket tedd fel. Nézz egy kicsit a dolgok mélyére – valóban azzal a dologgal foglalkozol most, amit eredetileg is fontosnak tartottál?
Szerdán és csütörtökön lehetőséged lesz arra, hogy a korábbi felfedezéseidet megerősítsd, pénteken és szombaton pedig másokkal is megoszthatod a tapasztalataidat. Bármire jutsz is, a komoly döntésekkel mindenképpen várj vasárnapig!   

0014802_3.jpg ()

Ikrek
Hiába tervezel el mindent előre, a dolgok sosem történnek pontosan úgy, ahogyan vártad. Lehet, hogy egy apróságban is rengeteg lehetőség van, viszont végleg befuccsolhat az, amihez nagy reményeket fűztél. Figyelj most oda mindenre, ami körülötted történik – akár kis, akár nagy dolgokról van szó!
A pénteket és a szombatot az információgyűjtésre használd! Legyél része az eseményeknek, és mindent megkapsz, amire szükséged van! Vasárnap viszont lazíts egy kicsit – ez a nap legyen kizárólag a családé!

0014802_4.jpg ()

Rák
Most tényleg mindent megkaphatsz, amit csak akarsz – feltéve, ha tudod, hogy mi is ez pontosan. Próbáld szétválasztani azt, amit mások kívánnak neked, attól, amire te valóban vágysz!
Szerdán és csütörtökön már könnyen megállsz a magad lábán is – gondold végig, hová szeretnél eljutni, de ne akard hirtelen lezárni a dolgokat! Vasárnap a megérzéseidre hallgass –most vakon bízhatsz az ösztöneidben!

0014802_5.jpg ()

Oroszlán
Hétfőn és kedden fantasztikus új tervekkel állsz majd elő, de a megvalósítást inkább a hét második felére hagyd! Egy új dologba belefogni mindig nagyon izgalmas, de ne feledd, hogy az igazi élvezetet jelenti, ha az egész folyamatot végigköveted!
Pénteken és szombaton vedd számba az előtted álló lehetőségeket, de egyelőre egyik mellett se köteleződj el! Vasárnap olyan információk is a birtokodba kerülhetnek, amelyek segítenek valamelyik útvonalon elindulni.

0014802_6.jpg ()

Szűz
Van néhány különleges kívánságod, és azt is tudod, hogyan valósítsd meg a terveidet? Az már fél siker, ha pontosan tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz, úgyhogy vágj bele minél hamarabb! Ne felejtsd el azonban azt sem , hogy nem tarthatsz mindent az ellenőrzésed alatt!
Pénteken és szombaton tartsd nyitva a szemed és a füled, mert a csillagok jeleket küldhetnek neked! Ezek az üzenetek akár a legegyszerűbb, leghétköznapibb formában is érkezhetnek – ez azonban nem jelenti azt, hogy nem hordoznak fontos jelentést!

0014802_7.jpg ()

Mérleg
Hétfőn és kedden hagyd, hogy előbújjon belőled az irányító – sokkal több vezetői képességed van, mint azt eddig sejtetted! A hét közepe táján a gyakorlati dolgokkal és a pénzügyekkel kell foglalkoznod egy kicsit, pénteken és szombaton viszont légy végre igazán Nő! Ugye milyen isteni érzés, amikor te vagy a középpontban?
A vasárnapra sem lehet majd panaszod. Romantikus pillanatok, jó társaság, nagy beszélgetések – csupán egy kis ízelítő abból a jóból, ami rád vár.  

0014802_8.jpg ()

Skorpió
Ne ess kétségbe, ha a hét elején kicsit nehezebben, döcögősebben indulnak a dolgok – most elég összeszedett vagy ahhoz, hogy ezeket a nehézségeket legyőzd. Ha tudatában vagy a várható nehézségeknek, az sok mindentől megkímél, és rengeteg energiádat szabadítja fel.
Szerda környékén a gyakorlati dolgokkal is foglalkoznod kell – ám minél több dolgot intézel el a héten, annál több időd marad szórakozni a hétvégén. Érezd magad jól pénteken és szombaton, és készülj föl arra, hogy vasárnap szokatlan érzelmi élményben lehet részed!

0014802_9.jpg ()

Nyilas
A hét elején bátran mondj kritikát, hiszen ettől te is kiegyensúlyozottabb és kreatívabb leszel! Ez a feladat hétfőn és kedden ez egyáltalán nem okoz majd nehézséget, szerdán és csütörtökön azonban már bátorságot kell merítened a merész véleményformáláshoz.
A hét vége felé valósággal sziporkázol majd – hogy a fantasztikus ötleteidet később is megtaláld, jegyezd fel egy cetlire vagy egy jegyzetfüzetbe! Vasárnapot töltsd úgy, mint egy igazi olasz – egyszerűen élvezd, hogy az égvilágon semmit sem csinálsz!

Bak
Nincs annál idegesítőbb, mint amikor valaki azt mondja, hogy pihenned kellene, pedig te csak egy kis szórakozásra vágysz. Hagyd, hogy a dolgok spontán megtörténjenek, és légy egy kicsit pimasz!
A hét közepe táját az üzleti ügyek kerülnek majd elő – nem árt, ha egy kicsit odafigyelsz most a gyakorlati dolgokra is. A hétvégén ereszd ki a gőzt – csinálj valami bolondságot a haverokkal!

0014802_10.jpg ()

Vízöntő
Az élet egy területén most nagyon kreatív vagy, de mi a helyzet a többi dologgal? A hét elején próbáld megtalálni azt, amihez most extra energiára és inspirációra lenne szükséged!
Pénteken és szombaton csak olyasmit csinálj, amitől jól érzed magad – ez persze a hegymászástól kezdve egy könnyű sétáig sok minden lehet. A hét utolsó napját lehetőleg otthon, nyugalomban töltsd el!

Halak
Valaki most már túl messzire ment el, nem igaz? Ha lehet, egy ideig még ne tedd ezt szóvá, magaddal viszont légy nagyon őszinte! Szerdától egy kicsit másképp kell majd viselkedned, mint eddig, de ne feledd, a nagy változások is apró lépésekkel kezdődnek!
Pénteken engedd el magad egy kicsit – az sem baj, ha most egy kicsit könnyelmű vagy! Vasárnap pedig ne feledd: az érzelmek legalább olyan fontosak, mint a józan ész, és a logika!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X