Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp október 27-től

Heti horoszkóp október 27-től

csillagjegyezotériahoroszkópskorpió
0

Írta:

KosItt egy újabb alkalom, hogy jobban megismerd magad – most azokat a képességeidet kell használnod, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek! Kedden és szerdán légy nyitott arra, amit mások mondanak, de ne hagyd figyelmen kívül a saját megérzéseidet sem! A hét vége felé állást kell foglalnod egy vitában, de ne aggódj emiatt, mert ez segít […]

0015098_1.jpg ()

Kos
Itt egy újabb alkalom, hogy jobban megismerd magad – most azokat a képességeidet kell használnod, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek! Kedden és szerdán légy nyitott arra, amit mások mondanak, de ne hagyd figyelmen kívül a saját megérzéseidet sem!
A hét vége felé állást kell foglalnod egy vitában, de ne aggódj emiatt, mert ez segít most a legtöbbet a továbbfejlődésben! A vasárnap próbálj egy kicsit a háttérbe húzódni – most neked kell figyelmes hallgatónak lenned!

0015098_2.jpg ()

Bika
A szabadságnak ára van – ezzel a morális és filozófiai problémával kell most szembenézned. Lehet, hogy hétfőn még örömmel veted magad alá egy olyan szabálynak, aminek szerdán már megkérdőjelezed a jogosságát – különösen, ha ez az érzelmeiddel is ellentmondásba kerül.
Légy nyitott az új információkra, különben előfordulhat, hogy egy kérdésedre túl későn találsz választ! A hétvégén egy szokatlan helyzetben újító megoldást kell találnod – vasárnapra azonban megbirkózol ezzel is, és ismét helyre áll körülötted a rend.   

0015098_3.jpg ()

Ikrek
Régóta nem tudsz zöldágra vergődni az életed egyik fontos szereplőjével kapcsolatban? Hallgass a szívedre – ha minden változik körülöttünk, akkor miért ne változhatnának az érzelmeink is?
Kedden és szerdán próbálj minél őszintébben beszélni és minél figyelmesebben hallgatni! A dolgok most jó irányba haladnak, de adj magadnak néhány napot, amíg megszokod az új helyzetedet! A hétvégén pedig lazíts, és élvezd egy kicsit az életet!   

0015098_4.jpg ()

Rák
Hétfőn a lelkiismereted ellentmondásba kerülhet a vágyaiddal – vajon melyik lesz az erősebb? A legjobb, ha ezt az egészet kibeszéled egy barátnőddel: vajon ő mit tenne egy ilyen nehéz helyzetben? A hét közepén koncentrálj egy kicsit a munkahelyi és az üzleti ügyeidre – különösen, ha lazítani is szeretnél a hétvégén. Nehogy vissza kelljen utasítanod valakit, aki egy váratlan és izgalmas utazásra invitál…

0015098_5.jpg ()

Oroszlán
A pénzügyek némi fejfájást okozhatnak neked a hét elején – ne feledd, akkor jársz a legjobban, ha sem adósa, sem hitelezője nem vagy senkinek!
Szerdától lehetőséged nyílik arra, hogy egy nagyot és merészet lépj – ezt még akkor is tedd meg, ha először egy kicsit ijesztőnek tűnik az előtted álló feladat! Ugye ismered a mondást, hogy „mindenki a maga szerencséjének kovácsa”? Tartsd ezt észben, és ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!

Szűz
Úgy érzed, hogy sosem leszel képes ennyi feladattal megbirkózni? Ne légy kishitű! Rendszerezz: készíts listát a teendőidből, vedd előre a legfontosabb dolgokat, és egy időre felejtsd el azokat, amik nem olyan sürgősek!
A hét második felében próbálj az igazán fontos dolgokra koncentrálni! Ragadd meg a kedvesed kezét, szedd össze a haverokat, és induljatok el valamerre a világban! Most nagyon rád fér a kikapcsolódás, úgyhogy ne sajnáld magadtól az időt!

0015098_6.jpg ()

Mérleg
A megfelelő kommunikáció most kulcsfontosságú lehet, ezért győződj meg arról, hogy a kényes helyzetekben is józanul tudsz gondolkozni! Ne bocsátkozz vitába rögtön a pillanat hevében – hallgass bátran az érzelmeidre, de ne engedd, hogy ezek uralják a tetteidet!
Csütörtöktől már a láthatod magad a célt is magad előtt. Ha eredményt akarsz elérni, akkor ne a sérelmeidet gyűjtögesd, hanem légy inkább konstruktív! Szombaton hatalmas szerencsében lehet részed – használd ki a kínálkozó alkalmat!

0015098_7.jpg ()

Skorpió
Sosem fogod jól érezni magad, ha folyton azon rágódsz, hogy mit csinálnak mások – és ha te nem vagy jól, akkor a szeretteid sem lesznek igazán boldogok. Koncentrálj most csak magadra, és hagyd, hogy a többiek is a saját életüket éljék!
Önbizalomra nagyon sokféleképpen szert tehetsz – a hét második felében például a meditáció, a jóga vagy a thai chi is sokat segíthetnek. Ha a lelkedben rendet tettél, a hétvégén az otthonodban is nagytakarítást tarthatsz!

0015098_8.jpg ()

Nyilas
Most úgy tűnik, hogy minden simán és gördülékenyen működik – kiderülhet azonban, hogy a felszín alatt sok furcsaság rejtőzik. Tartsd távol magad a rosszindulatú pletykáktól – ez különösen fontos lesz csütörtök táján, ha egy új projektbe kezdhetsz vagy egy új barátra tehetsz szert!
Pénteken és szombaton merj nagyot gondolni, de ne veszítsd el a lelkesedésedet akkor sem, ha a terveid egyelőre nem valósulnak meg!

0015098_9.jpg ()

Bak
A hét elején jó üzletet csinálsz majd – bár abban nem leszel egészen biztos, hogy ez tisztességes-e. Csütörtökig próbálj az kívülálló – ekkortól lassan összeáll majd a kép, és tudni fogod, hogy mit kell tenned. A péntek és a szombat legyen a felfedezések napja – menj múzeumba, kirándulni, vagy járj be egy eddig ismeretlen városrészt! Vasárnap újra kell gondolnod néhány alapszabályt – ne feledd, a békés együttéléshez alkalmazkodásra van szükség!  

0015098_10.jpg ()

Vízöntő
Ha el akarod érni a kitűzött céljaidat, akkor hétfőn nagy szükséged lesz az akaraterődre. Nem kell a barátaid példáját követned, ha nem értesz velük egyet – ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit kell tenned! A hét második felében olvass minél többet – különösen a filozófiai és pszichológiai művekből tanulhatsz sokat! Szombaton bátran merj új dolgokba belefogni, de ne akarj egyszerre túl sokat vállalni!

Halak
Hétfőn a döntések nehezebbnek tűnnek majd a szokásosnál – főleg azért, mert most hiányzik hozzá a megszokott támogatás. Egy vitával kapcsolatban próbálj előrelátó lenni – vedd figyelembe mások szükségleteit is, de ne hozz túl nagy áldozatokat!  A hét közepén némi zűrzavar támadhat körülötted, ennek köszönhetően azonban valami egészen újat és izgalmasat tapasztalhatsz meg! Vasárnap végre összeáll mindaz, amin egész héten dolgoztál – gyönyörködj egy kicsit a művedben!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X