Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp október 6-tól

Heti horoszkóp október 6-tól

asztrológiacsillagjegyezotériahoroszkóp
0

Írta:

MérlegA diplomatikusságod igazi ajándék számodra, de egyben kétélű fegyver is! Ezen a héten több olyan alkalom lesz, amikor a lehető legjobban kell alkalmaznod kommunikációs készségeidet – de lesznek olyan pillanatok is, amikor az a legcélravezetőbb, ha nyersen kimondod, amire gondolsz! Hogy minden jól alakul-e ezen a héten, attól függ, hogy tudod-e, mikor kell diplomatikusnak, és […]

0014632_1.jpg ()

Mérleg
A diplomatikusságod igazi ajándék számodra, de egyben kétélű fegyver is! Ezen a héten több olyan alkalom lesz, amikor a lehető legjobban kell alkalmaznod kommunikációs készségeidet – de lesznek olyan pillanatok is, amikor az a legcélravezetőbb, ha nyersen kimondod, amire gondolsz!
Hogy minden jól alakul-e ezen a héten, attól függ, hogy tudod-e, mikor kell diplomatikusnak, és mikor kell nyersen őszintének lenned! Hétvégén csak pihenj – süppedj bele kedvenc fotelodba, rakd fel a lábadat, és élvezd a semmittevést!

0014632_2.jpg ()

Skorpió
Vitába keveredhetsz a hét elején – hogy ne váljon kellemetlen csatározássá és veszekedéssé a dolog, próbáld megérteni a másik oldal képviselőjét is! Azért vagy ember, hogy bele tudd élni magad mások élethelyzetébe – légy mindig empatikus!
Ahogy képessé válsz arra, hogy düh nélkül, józan ésszel átgondold, más miért állít számodra furcsa dolgokat, azonnal nyitottabbá válsz majd! Hétvégén nem árt egy kis magány – pihenj, relaxálj, töltődj fel a következő hétre!

0014632_3.jpg ()

Nyilas
Késztetést érzel arra, hogy világgá kürtöld bölcsességeidet? Ne tedd, legalábbis a hét elején ne terheld ismerőseidet az okosságaiddal! Ne törd a fejedet családi életed és saját sorsod alakulásán, ha valamiben hibát látsz, inkább gyorsan változtass rajta!
Légy kedves, együttérző és segítőkész a szeretteiddel – így sokkal többet tehetsz értük, mint velős mondásaiddal! Hétvégén kényeztesd magad, de ne csak a testedet, a lelkedet is! Hívd fel valamelyik régi barátodat vagy barátnődet, és beszélgessetek egy jó nagyot!

0014632_4.jpg ()

Bak
Apró-cseprő ügyek, bevásárlás, háztartási feladatok? A hét elején egyik sem fog gondot okozni neked, sőt, örömödet leled majd a házi tennivalók elintézésében! Arra azonban figyelj, nehogy közben elhanyagold munkahelyi ügyeidet, abból ugyanis baj lehet!
Régóta gondolkozol valamilyen dátumon vagy neven? Hidd el, akkor jutnak majd eszedbe, amikor már el is felejtetted, min gondolkoztál! Vond le a következtetéseket: legközelebb ne idegeskedj, ha valami nem jut eszedbe azonnal! Hétvégére semmit ne tervezz, légy spontán, így nagyon jó programokban lehet részed!

0014632_5.jpg ()

Vízöntő
Egy kis szervezés sokkal-sokkal könnyebbé teszi a mindennapokat – ez lesz a hétfő legnagyobb felismerése számodra! Nem csoda, ha a következő napokban a munka mellett minden másban is megpróbálod majd logikusan rendezni tennivalóidat.
Ügyesen is szervezed az életedet egészen csütörtökig, ez a nap azonban az aktív pihenésé lesz – légy egy kicsit spontán! Lazíts hétvégén is: hagyd abba érzelmeid boncolgatását, a logika nem működik, amikor a szívedről van szó!

0014632_6.jpg ()

Halak
Szeretnél előrehaladni az életben, szeretnél új célokat kitűzni magad elé, ugye? Légy őszinte magadhoz: tisztán látod, mi érdekel leginkább, milyen ambícióid vannak? A hét első fele tökéletes alkalom arra, hogy átgondold, mit is akarsz kezdeni az életeddel, mit szeretnél elérni!
Nem muszáj egy utat kijelölnöd, nyugodtan lehet B és C terved is… Persze nem könnyű meghozni ezeket az egész életre szóló döntéseket, de előbb-utóbb muszáj! Hétvégén vezesd le a hét közben felgyűlt feszültséget – ne a tévét bámuld, hanem válassz valamilyen izgalmas programot!

0014632_7.jpg ()

Kos
Paradoxonnak tűnhet, de igaz: a szabályok és a törvények szabaddá is tehetik az embert! Ha a következő napokban a megszokottnál több határidőnek és előírásnak kell eleget tenned, ne idegeskedj: a szoros menetrend és időbeosztás miatt ugyanis pontosan, gyorsan és jól fogsz dolgozni!
A hét első felében bizonyos események ráébreszthetnek arra, hogy nem jó úton jársz – főleg a kapcsolataidat illetően. Próbálj változtatni eddigi szokásaidon, hidd el, megéri! A hét vége felé merülj bele az ezoterikába, kutasd ki, mit tartogat számodra a jövő! A szombat és a vasárnap a csendes, békés pihenésé lesz!

0014632_8.jpg ()

Bika
Hajlamos leszel rá, hogy egy hosszú-hosszú, tennivalókkal teli listával kezd a hetet – azért két feladat között néha tekints ki a határidőnaplód mögül, különben lemaradsz sok-sok érdekes eseményről!
A hét közepén bújj ki az irodádból, és fedezd fel magadnak a világot, hiszen minden olyan gyorsan változik! Nem kell messzire menned, elég, ha betérsz egy új könyvesboltba vagy kávézóba! Hétvégén kezdj nyugalom-kúrába: aludj sokáig, sétálj nagyokat! Így a tested és a lelked is felüdül majd!

0014632_9.jpg ()

Ikrek
Azon tűnődsz, mikor érnek már véget a húzós napok? Mikor nem kell százfelé szakadnod, hogy mindenütt helyt állj? Nyugodj meg, a hét második fele már jóval könnyebb lesz a számodra, nem leszel elhavazva sem magánéleti-, sem munkafronton!
Ahhoz azonban, hogy végre ki is tudd élvezni a szabadságot és a pihenést, először gyorsan intézd el, ami még rád vár! Hétvégén óriási érzelmi viharban lesz részed, de ne felejtsd: még mielőtt kifecsegnéd érzéseidet, gondolkozz el rajtuk, értsd meg őket!

0014632_10.jpg ()

Rák
Nehéz hét vár rád: teljesen el leszel havazva mind a munkádban, mind a magánéletedben! Még mielőtt kiborulnál a fáradtságtól és a stressztől, rakd fontossági sorrendbe a tennivalóidat – ez nagyon sokat segíthet!
A kevésbé életbevágóan fontos ügyeket halaszd későbbre, és inkább szusszanj egyet: csak így fogod bírni a hetet! Péntekre egészen kitisztul majd, hogy életed melyik szegmensére kell a legnagyobb hangsúlyt fektetned! A hétvégét szánd arra, hogy feltöltődj – mind testileg, mind lelkileg!

Oroszlán
A hét első feladata az lesz a számodra, hogy kitaláld, mivel szeretnél foglalkozni a következő néhány napban, melyek a legfontosabb terveid. Ne nagyon fáraszd ki magad hétfőn és kedden, szerdán ugyanis minden idődre és energiádra szükséged lesz terved végrehajtásához.
A hét második fele zavarosnak ígérkezik: bármit csinálsz, minden összekuszálódik majd! Ne tétovázz, változtass a módszereiden, próbálj másfelől közelíteni a dolgokhoz – és minden rendben lesz! Hétvégén végre elfeledkezhetsz a munkáról, szombaton és vasárnap ugyanis az érzelmeké lesz a főszerep – lehet, hogy egy forró beszélgetés vár rád a nagy Ő-vel!

Szűz
Jó vezetői képességeid vannak, úgyhogy használd őket – legyen ez a hét első felének alapszabálya! Próbáld ki magad, tapasztald meg, hallgatnak-e rád az emberek, szeretnek-e neked dolgozni!
A hét második fele az álmokról és a tervekről szól majd, nyugodtan ábrándozz és tűzz ki magad elé komoly célokat – a tervezgetés ugyanis jó irányba viszi gondolkodásodat! Használd a hétvégét érzelmeid kimutatására – például ajándékozd meg szeretteidet!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X