Főoldal > EGÉSZSÉG > Játékszerek az unalmas szex ellen

Játékszerek az unalmas szex ellen

játékszerpárkapcsolatszexszexualitás
0

Írta:

Mindig ugyanazon a helyen, ugyanazokkal az eszközökkel és ugyanolyan pózban szeretkeztek? Pedig a megszokás nem tesz túl jót a libidónak! Egy idő után ugyanis könnyen azon kaphatjátok magatokat, hogy már nem is kívánjátok az összebújást! Hogy erre ne kerüljön sor, próbáljatok ki pár szexuális segédeszközt – íme a négy legizgalmasabb! 1. tipp: Vibrátor, a klasszikus játékszerMár […]

Mindig ugyanazon a helyen, ugyanazokkal az eszközökkel és ugyanolyan pózban szeretkeztek? Pedig a megszokás nem tesz túl jót a libidónak! Egy idő után ugyanis könnyen azon kaphatjátok magatokat, hogy már nem is kívánjátok az összebújást! Hogy erre ne kerüljön sor, próbáljatok ki pár szexuális segédeszközt – íme a négy legizgalmasabb!

1. tipp: Vibrátor, a klasszikus játékszer

Már a vibrátor gondolatától is kiráz a hideg? Mára számos fajtáját kifejlesztették ennek a segédeszköznek, amelynek célja nemcsak a behatolás, hanem például a G-pontnak, a gátnak vagy a klitorisznak és környékének izgatása. Vedd rá párodat, hogy vegye kezébe a rezgő csodát, és ezzel kényeztessen téged – ez nemcsak neked lesz új és izgató élmény, hanem neki is, hiszen felejthetetlen látványban lesz része!
Mire figyelj?
Minden egyes alkalom előtt alaposan tisztítsd meg a vibrátort, különben könnyen összeszedhetsz valamilyen fertőzést!

0014490_1.jpg ()

2. tipp: Péniszgyűrű, különleges alkalmakra 

Műanyag, fa, szilikon – ma már számos anyagból kaphatóak azok a péniszgyűrűk, amelyek extra hosszú ideig tartó merevedést és méretnövekedést okoznak. A gyűrűt a pénisz tövére kell felhúzni, az apró szerkezet a bőr közelében futó erekre gyakorol nyomást: nem engedi, hogy a péniszből gyorsan kiáramoljon a vér, ezzel erősíti meg a merevedést. Ma már olyan gyűrűt is vásárolhatsz, amely rezgő fejével a klitoriszt is izgatja, így mindkettőtöknek extra örömben lehet része aktus közben!
Mire figyelj?
Ne használjátok túl gyakran, ugyanis könnyű hozzászokni a gyűrű okozta örömökhöz – tartogassátok inkább különleges alkalmakra!

3. tipp: Bilincs, a legmerészebbeknek

Neked is a dominák jutnak eszedbe a bilincsről? Pedig sok egyéb dologra is használható ez a segédeszköz, amely egyébként a szexboltok egyik legnépszerűbb terméke! Ha kicsit fel szeretnétek pezsdíteni szexuális életeteket, próbáljátok ki egyik este ezt a játékszert: vásárolj egy szőrös, pihe-puha bilincset, majd erősítsd párod kezeit az ágytámlához! Lassan vetkőztesd le, majd te is rendezz egy kis sztriptízt! A pasid garantáltan meg fog őrülni a látványtól, és attól, hogy nem érhet hozzád! Ezután jelentsd ki, hogy most felmented őt a „munka” alól, neki csak élveznie kell a cirógatást!
Mire figyelj?
Van, akit frusztrál, ha nem tud szabadon mozogni – ezért a bilincs bevetése előtt mindenképpen beszéld meg pároddal, nincs-e ellene kifogása! És persze ne veszítsd el a kulcsot…

+ 1 tipp: Szex-társasjáték félénkeknek

Ha nem szereted a különböző műanyag kütyüket, akkor dobd fel a hangulatot szexis társasjátékokkal!  Ma már egyre több helyen vásárolhatsz olyan társasjátékokat, amelyek hasonlítanak a  „Ki nevet a végén?” című játékhoz, csak itt a büntetés nem a kiesés, hanem valamilyen szexuális kérés végrehajtása. Vehetsz olyan dobókockákat is, amelyeknek minden oldala egy-egy pozíció: amelyikre Fortuna választása esik, azt kell kipróbálnotok! Pároddal kettesben is kitalálhattok hasonló játékot: mindössze pár cetlire lesz szükségetek, amelyekre különböző erotikus utasításokat írtok egymásnak. Húzzatok, és persze tegyetek eleget a parancsoknak!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X