Főoldal > EGÉSZSÉG > Natúr smink és szexi alak – Ez Jennifer Aniston szépségének titka!

Natúr smink és szexi alak – Ez Jennifer Aniston szépségének titka!

Jennifer Anistonsminkszépség
0

Írta:

Amióta Brad Pitt-től elvált, Jennifer Anistonnak nem nagyon sikerültek a párkapcsolatai – a színésznő néhány hónapja éppen a zenész John Mayerrel szakított. A csalódások ellenére Jennifer remekül érzi magát a bőrében. A Jóbarátok „Rachelje” ma is természetes szépségével és közvetlenségével hódít – Jennifer persze keményen megdolgozik azért, hogy a fiatalságát megőrizze. Bár Jennifer szépsége nagyon […]

0014712_1.jpg ()

Amióta Brad Pitt-től elvált, Jennifer Anistonnak nem nagyon sikerültek a párkapcsolatai – a színésznő néhány hónapja éppen a zenész John Mayerrel szakított. A csalódások ellenére Jennifer remekül érzi magát a bőrében. A Jóbarátok „Rachelje” ma is természetes szépségével és közvetlenségével hódít – Jennifer persze keményen megdolgozik azért, hogy a fiatalságát megőrizze. Bár Jennifer szépsége nagyon természetesnek hat, a 39 éves színésznő valójában rengeteg pénzt és energiát áldoz arra, hogy a fiatalságát megőrizze. Jennifer havonta körülbelül 1,3 millió forintnak megfelelő összeget költ szépségkúrákra – méregdrága fiatalító krémeket, oxigénes és hidrogénes pakolásokat használ. Jennifer természetesen az alakjára is nagyon odafigyel, a görög származású színésznő ugyanis eléggé hajlamos a hízásra. Jennifer már régóta a Zóna-diéta híve – ezt azt jelenti, hogy az étkezések során nagyon oda kell figyelnie a szénhidrátok, fehérjék és zsírok arányára. A jó megjelenéshez persze egy izgalmas sminkre is szükség van. Jennifer legnagyobb titka a természetesség, így csak természetes alapanyagokat és természetes színeket használ. Íme néhány tipp, ha szeretnél te is olyan bájos és természetes lenni, mint Jennifer Aniston!

Sminkelj úgy, mint Jennifer!

  • Az igazi „Rachel Green-es” make-up alapja a megfelelő alapozás – akkor se feledkezz meg a hidratáló és szemránckrémekről, ha még nincsenek szarkalábaid!
  • Az alapozókrém színét mindig a kézfejeden teszteld – a Jenniferéhez hasonlító napbarnított arcbőrhöz sem a túl világos, sem a túl sötét szín nem illik.
  • A szemhéjadra barnás-szürkés árnyalatú festéket válassz, a fedőréteg pedig „füstös” hatású legyen! A szemhéjfesték színe ne nagyon térjen el a bőröd színétől.
  • Alkalmanként feldobhatod a sminkedet valamilyen pasztell árnyalatú (pl. barack, levendula, rózsaszín) csillámporral.
  • Jennifer az ajkaira kizárólag természetesnek ható, világos színű és fényes rúzst használ.
  • Ha a szádat is ki szeretnéd húzni, akkor a rúzs színével egyező szájceruzát használj, és figyelj oda, hogy a kontúrok ne legyenek túl élesek!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X