Főoldal > EGÉSZSÉG > Pasiszemmel – a legvonzóbb női tulajdonságok

Pasiszemmel – a legvonzóbb női tulajdonságok

párkapcsolatpasiszerelemszexvonzalom
0

Írta:

1. HumorérzékŐszinte nevetés közben csillog a szem, kinyílik a tekintet, felszökik a szemöldök, a bőr elkezd bizseregni, az arcberendezés pozitív irányban alakul, a testben pedig boldogsághormon termelődik. Mondják is: akik nevet, megszépül. A szépnél pedig kevés vonzóbb dolog van:) Nem véletlen, hogy a pasik szeretik a mosolygós nőket. Hát még azokat, akik nemcsak, hogy értik […]

1. Humorérzék
Őszinte nevetés közben csillog a szem, kinyílik a tekintet, felszökik a szemöldök, a bőr elkezd bizseregni, az arcberendezés pozitív irányban alakul, a testben pedig boldogsághormon termelődik. Mondják is: akik nevet, megszépül. A szépnél pedig kevés vonzóbb dolog van:) Nem véletlen, hogy a pasik szeretik a mosolygós nőket. Hát még azokat, akik nemcsak, hogy értik a viccet és mosolyognak, de vissza is vágnak a nem közönségesen humoros megjegyzésekre. A jó humorérzék, az együtt nevetésre, megnevettetésre való képesség a pasik vonzalom-listáján igen előkelő helyet foglal el.

0014472_2.jpg ()

2. Nőies báj
A férfiak közül kevesen preferálják az erőszakos és ijesztően talpraesett nőket. Ahogy viszonylag kevesen vannak oda a nyafka csajokért is. Irány az arany középút: igyekezz finom módszerekkel hangsúlyozni nőiességedet, viselkedésedben legyél a védtelen kis őzike és a harcos amazon keveréke. Hogy miként valósítsd ezt meg? Ne háborodj fel, ha valaki udvarias veled, és néha mutasd, hogy gyenge és sebezhető vagy anélkül, hogy tehetetlen nőnek mutatkoznál. Bátran vedd elő a klasszikus megoldásokat: bájosan rebegtesd a pilláid, mosolyogj, kérj szívességet, ha valóban segítségre szorulsz.

3. Igényesség
Az igényesség nem azt jelenti, hogy állandóan úgy nézel ki, mintha egy divatfotózásról szalajtottak volna. És nem is azt, hogy minden reggel a fodrásznál kezded, hogy makulátlan frizurával köszöntsd a napot és a munkatársaid. Ha igényes szeretnél lenni, elég, ha a pasiszemmel is észrevehető dolgokat teszed rendbe: körmöd legyen egyszerűen ápolt, hajad ne legyen zsíros, próbálj megszabadulni a felesleges testszőrzettől és öltözz a divatnak megfelelően, de nem feladva saját egyéniséged! Ugyanez az igényesség jelenjen meg lakásodban is: tisztaság, egyszerűség uralkodjék otthonodban, ami kifejezi, ki és milyen vagy. 

0014472_1.jpg ()

4. Intelligencia
Nem kell, hogy kívülről fújd a Magyar Nagylexikont, és arra sem feltétlenül van igénye a férfiaknak, hogy álmodból felkeltve is meg tudd mondani, mi Trinidad és Tobago fővárosa.
Arra azonban minden pasi erősen áhítozik, hogy a vonzalma tárgyául szolgáló hölggyel mindig legyen miről társalognia: legyen a téma az élhetőbb város, a részecskegyorsítás, a benzinár, az amerikai vízumkérdés, a Japán Nagydíj vagy épp az őszi öltöny- és nyakkendődivat. Ha pedig a pasik számára igazán mérvadó kérdésekben is jártas vagy valamennyire – vagyis tudod például azt, hogy minek a rövidítése az ABS, ESP és az ASR, az MTK, EB és a BL, valamint a CSS, PDF és az FTP - további pontokat szerezhetsz!  

5. Egyediség
Hóbortos szemüvegek? Papagájszín cuccok magadra aggatva? Furcsa hobbik és kiszámíthatatlan megnyilvánulások? Egyediség alatt nem ezt értik a pasik. Sokkal inkább jellemzik azt a nőt egyediként, akiben van valami különleges, valami megfoghatatlan. Aki tud nekik újat mondani, aki nem megszállottan, de elmerül mondjuk egy író, egy építész, egy város, egy sportág ismereteiben, aki imádja a munkáját, vagy épp az, akinek isteni krumplis pogácsáiért az összes haver odavan.    

A WellnessCafe tippje – hódíts akkor, amikor a legvonzóbb vagy!
Ha a fenti tulajdonságok mindegyikével rendelkezel, nyert ügyed van a pasiknál. Hogy még tovább fokozd attraktivitásod, érdemes egy igen egyszerű, természetes módszerhez folyamodnod. Ha hódítani szeretnél, figyeld menstruációs naptárad: ez a kalendárium ugyanis igen megbízhatóan mutatja majd, mely napok lesznek azok, amikor a szokásosnál több férfitekintet akad meg rajtad. Hogy miért?
Kutatások bizonyították, hogy az ovulációs fázisban a nők önértékelése nő, fizikailag vonzóbbak, és csábító illatot bocsájtanak ki.

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X