Főoldal > EGÉSZSÉG > Unalmas pásztorórák? – Vezesd orránál fogva a pasidat!

Unalmas pásztorórák? – Vezesd orránál fogva a pasidat!

illóolajpárkapcsolatszex
0

Írta:

Lepd meg kedvesed egy felejthetetlen, érzéki estével! Ha nem érzékeny az orra a különböző illatokra, nyert ügyed van! A különféle illóolajok mellé, használj illatos szappanokat és gyújts mécseseket. A legfinomabb vágyfokozó olajok: szantálfa, jázmin, nárcisz, vanília, ilang-ilang, rózsa, fahéj, muskotályzsálya és gyömbér. 1. Tipp: Illatfürdő vágykeltésreKeverj össze 4 csepp jázmin, 4 csepp gyömbér, 6 csepp muskotályzsálya, 2 csepp kömény illóolajat […]

Lepd meg kedvesed egy felejthetetlen, érzéki estével! Ha nem érzékeny az orra a különböző illatokra, nyert ügyed van! A különféle illóolajok mellé, használj illatos szappanokat és gyújts mécseseket. A legfinomabb vágyfokozó olajok: szantálfa, jázmin, nárcisz, vanília, ilang-ilang, rózsa, fahéj, muskotályzsálya és gyömbér.

1. Tipp: Illatfürdő vágykeltésre
Keverj össze 4 csepp jázmin, 4 csepp gyömbér, 6 csepp muskotályzsálya, 2 csepp kömény illóolajat kb. két és fél dl tejben. Az illatos elegyből tegyél pár cseppet  egy kádnyi vízhez. 

0014417_1.jpg ()

2. Tipp: Érzéki illatok a bőrön
A fürdőt követően burkolózz finom illatfelhőbe: 10 csepp rózsa, 10 csepp ilang-ilang, 10 csepp jázmin illóolajat keverj össze 30 ml jojobaolajjal és jól rázd össze. Tegyél belőle 1-2 cseppet a csuklód belső részére, a nyak hátsó részére és a térdhajlatodba. Figyelem! Az arra érzékeny bőrűeknél az illóolajok bőrirritációt válthatnak ki - ezért használatuknál mindig légy körültekintő! 

3. Tipp: A szerelem illata a levegőben
Gondoskodj arról, hogy a háloszobában is kellemes illatok szolgálják az egymásra hangolódást. Válaszd a vágykeltő ylang-ylangot, jázmint, vagy a rózsa illatát. Tegyél néhány cseppet belőlük a mécsestartóba.

Mire figyelj?

  • Az illóolajok nagyon tömények, ezért TILOS őket közvetlenül a bőrre csöpögtetni! Mindig keverd össze őket valamilyen természetes olajjal: például oliva- vagy jojobaolajjal.
  • Ezekkel az illóolajokkal biztosan nem lesznek egyhangúak az estéitek – a fantáziádra bízzuk, hogy egy adott hangulathoz melyiket választod. Variáld őket! 

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X